Publicitat
Política · 1 de Maig de 2022. 18:10h.

Aragonès anuncia querelles pel catalangate

Diu que "estem treballant per presentar-les les properes setmanes"

Aragonès anuncia querelles pel catalangate

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat -en una entrevista a eldiario.es- que presentarà querelles pel presumpte cas d'espionatge a líders independentistes amb el programa Pegasus.

Aragonès ha informat que "estem treballant per presentar-les les properes setmanes", tot i que no ha dit contra qui aniran aquestes querelles."Estem treballant amb els equips jurídics per portar-lo ben preparat, amb el nombre més gran de garanties que el procediment pugui seguir endavant, sabent que és un cas d'espionatge en què hi ha molt interès per part dels possibles responsables a no donar explicacions", ha exposat.

El president ha assegurat que "l'estabilitat parlamentària és molt difícil que pugui continuar si no s'assumeixen responsabilitats". Considera que Espanya "té dèficits democràtics importants" perquè "no s'ha vist a cap democràcia un cas d'espionatge d'aquestes característiques".

Tanmateix, ha afirmat que no se'n penedeix del suport parlamentari que ha donat al govern de Pedro Sánchez perquè les seves decisions "han estat en base al benestar dels ciutadans de Catalunya".

"Crec que és imprescindible que el procés de negociació que va aparellat a la investidura de Pedro Sánchez pugui continuar. Però això requereix algunes condicions mínimes i quan hi ha la constatació d'aquest espionatge, evidentment no es donen", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 bejota, bcn, 02/05/2022 - 21:00

Los Servicos Secretos EstÁn Para Hacer Pasteles En Vez De Espiar A Los Enemigos Del Estado. La Generalitat De Cat. Para Espiar A Los NiÑos Y Multar A Los Comerciantes Por El Uso Del Idioma Oficial Del Estado.
N.B. NO HAY NADA QUE RASCAR, ARAGONES.EL PROCES IS OVER.

#13 Arnat, Barcelona, 02/05/2022 - 09:39

La banda de farsants que encapçala el nen barbut nomes poden oferir el conflicte, fora d'això no son ningú. El drama es que mentres el monclovita els necessiti els hi farà el joc i afovorirà que treguin pit. Sort que Vox puja com l'espuma i quan estigui al capdamunt, el nen i tota la seva banda no diran ni piu, o be fugiran com rates, com tots...

#12 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 02/05/2022 - 06:49

no prosperan dar las oportunas explicaciones de las motivaciones....más que nada porque es un Estado de Derecho.
Y lo mejor es encerrarse en el excusado, aseo o internacionalmente conocido como W.C. que no es el Watergate Catalan...lo digo por si las flys que son moscas.

#11 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 02/05/2022 - 06:48

querellas que se anuncian, NO TENDRÁN NINGÚN RECORRIDO.
¿Por? Para que sean admitidas a trámite se han de tener pruebas.
Es muy fácil acusar, excusarse y según la alimentación y hábitos de vida, acudir al excusado pero es complicado demostrar porque no se invierte la carga de la prueba, tampoco es ni plausible ni fácil cuando vean que sus que

#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 02/05/2022 - 06:46

Hagánse mirar los déficits propios antes de empezar a hablar de los demás.
Disparan contra presuntos pianistas pero para hacer eso hay que tener todo el sistema digestivo en especial donde acaba muy limpio.
Además, salvo connivencia con algún juez que ya les digo yo a Uds. QUE ES UNA HIPÓTESIS TOTALMENTE DESCARTABLE, porque hay un reparto, las