Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2021. 12:41h.

Aragonès aplaudeix el seu propi discurs

Després de dir que Vox representa el "nou feixisme"

Aragonès aplaudeix el seu propi discurs

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha pronunciat un discurs al Parlament on ha demanat a la resta de forces polítiques que no tinguin “cap tracte” amb Vox, en considerar que aquesta formació representa el “feixisme”.

Després del discurs, el president s’ha assegut al seu escó, però molts diputats -principalment els independentistes- s’han aixecat per aplaudir les seves paraules. En veure la reacció de la cambra, Aragonès s’ha tornat a posar dempeus per unir-se als aplaudiments cap a la seva persona.Minuts abans, Ignacio Garriga hagi denunciat el “silenci” del Govern davant l’agressió d’un grup de “menas” a una “treballadora” de la Cambra. També li ha retret que l’Executiu faci crides a desobeir la sentència del Suprem que dictamina que el 25% de les classes a les escoles de Catalunya han de ser en castellà. “Vostès permeten que l’espanyol sigui perseguit a les aules”, li ha etzibat. Finalment, ha reivindicat l’article 155.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, bcn, 02/12/2021 - 12:21

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL REPUBLICANO (USA) O TORY (U.K.) ELIMINAR LAS AUTONOMIAS . VOTADAS POR MAYORIA ,SERIA IMPOSIBLE Y PELIGROSO .LAS DEMAS ,JUNTO CON LAS COMPETENCIAS OBTENIDAS MEDIANTE CHANTAJE,SON REVISABLES.

#19 Servilia, Cabrera de Mar, 02/12/2021 - 06:03

No tiene ninguna gracia. Señalar y poner etiquetas al adversario político es típico de dictaduras o regímenes autoritarios, Aragonés no es nadie para ir etiquetando, y recordemos que Vox es un partido integrado en el grupo de reformistas y conservadores del Parlamento Europeo. Quien no vea hacia donde vamos es que está ciego.

#18 Neferu, Barcelona, 01/12/2021 - 19:15

Normal. Es que nadie lo quiere como se quiere él mismo. Está muy orgulloso de él mismo y por eso se aplaude.

#17 Joan, Barcelona, 01/12/2021 - 17:33

Valen hipócrita aquest Aragonès. Denuncia el nou “faixisme” porque l’ antic feixisme son el seu avi alcalde franquista i els grans negocis familiars durant la dictadura.

#15 Capit@n España, Purgandus populus, 01/12/2021 - 16:04

Aragones "es creix" davant les dificultats..jejejejejejeje