Política · 19 de Gener de 2021. 21:22h.

Aragonès compareix a TV3 per carregar contra Illa

Entrevista a mida al TN després que no hagi comparegut en roda de premsa

Aragonès compareix a TV3 per carregar contra Illa

El vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, ha estat entrevistat al TN Vespre de TV3 després de no comparèixer durant la roda de premsa de l'Executiu al migdia i ‘enviar’ el conseller d’Exteriors, Bernat Solé, a donar explicacions sobre l’anul·lació de l’ajornament electoral.

Aragonès, d’aquesta manera, ha evitat les preguntes de la premsa i només ha respost, durant el dia d’avui, al ‘foc amic’ del presentador del TN, Toni Cruanyes. El vicepresident ha afirmat que “estic indignat”. “En aquests moments de pandèmia cal posar la salut per davant i també la llibertat de vot en plenes condicions”.

El vicepresident ha assegurat que “estem defensat la salut de la ciutadania“ i ha aprofitat per carregar contra el ministre de Salut i candidat del PSC a les eleccions Salvador Illa, a qui ha retret no haver-se “pronunciat” sobre la resolució del TSJC. També ha acusat el PSC d’instigar a la presentació del recurs contra l’ajornament electoral.

“Quan es tracta de Catalunya la justícia sempre té un altre biaix”, ha lamentat Aragonès, que ha recordat el casos d’Euskadi i Galícia. També ha sit tenir “l’aval dels líders polítics de tots els grups del Parlament de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 M, Sabadell, 20/01/2021 - 12:27

Vaya panda de llorones y quejicas, si quiere proteger la salud que vacunen, que mejoren la atención de los enfermos, que pongan mas medios, que inviertan mas en sanidad y menos en gastos superfluos etc.
Y que no sean tan cínicos, ya que permiten ir a trabajar, permiten desplazamientos tumultuosos, permiten reuniones masivas..... y votar no.

#24 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 20/01/2021 - 11:55

Y como soy un malpensado, imagino que lo de prorrogar hasta el 7 de enero las medidas en vigor es un golpe de efecto para apuntalar el aplazamiento de las elecciones, ¿no?

#23 Flanagan, Tabarnia City, 20/01/2021 - 10:55

Cagundena que volembutà noi del club super3!!

#22 Salambó, Barcelona, 20/01/2021 - 10:25

TV3 manipuló de lo lindo. El Cruanyes dijo que la decisión del TSJC nunca se había tomado antes, que era excepcional.
No, mal periodista, lo que es excepcional es la decisión de suspender las elecciones, eso nunca antes se había hecho, lo que obliga al TSJC a tomar una medida excepcional, claro.

#21 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/01/2021 - 10:17

VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!! VOLEM VOTAR!!