Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2021. 12:37h.

Aragonès contraataca

"És una operació de xantatge, ens volen posar entre l'espasa i la paret

Aragonès contraataca

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha comparegut per afirmar que “l’opció de futur és el traspàs de l'aeroport a les institucions catalanes i que amb el consens del país i la preservació ambiental decideixin el seu futur. Quan el futur el decideix el govern espanyol no hi ha ni prosperitat ni preservació ambiental”.

"La proposta del DORA que van presentar apostava per una ampliació de la pista de l’aeroport que afectava directament l’espai de la Ricarda. Això no és el que s'havia acordat amb la Generalitat i mai hagués tingut l'aval de la Comissió Europea”, ha dit.

"Posar-nos en aquest xantatge abans del 30 de setembre pot tenir unes conseqüències de dècades sobre les generacions futures. Les decisions s’han de prendre bé”, ha considerat. "Ens volen posar entre l’espasa i la paret. O accepteu com ho volem fer nosaltres o no hi ha res. Això és clarament un xantatge”, ha lamentat.

"Amb la decisió d'ahir es constata que el govern espanyol no té voluntat de diàleg. Mai han tingut la voluntat d'invertir en Catalunya i en l'aeroport”, ha assegurat.

"Ens volen imposar el seu model. No acceptem aquesta manera de decidir el futur d'una infraestructura tan important com l'aeroport. L'aeroport necessita una millora, evidentment, però ho hem de fer sense malmetre de forma innecessària el territori”, ha argumentat.

”L’anunci que ahir va fer la ministra és una maniobra de pressió per tal que el Govern accepti acríticament i sense la possibilitat de fer cap esmena l'ampliació de la pista per La Ricarda i això no ho acceptarem”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#28 José Ramón, Zaragoza, 10/09/2021 - 14:07

"Nos quieren poner entre la espada y la pared. O acepta como lo queremos hacer nosotros o no hay nada. Esto es claramente un chantaje". ¿No firmó un acuerdo para ampliar el aeropuerto? Pues si ya lo había negociado y aceptado es como lo quería (lo habría rechazado en caso contrario). ¡Hasta qué extremos llegan los del odio con la manipulación!

#27 La Cheneralitat, Barcelona, 09/09/2021 - 19:24

D'un govern que duplica impostos als seus ciutadans com l'impost del CO2, un duplicat del IVTM municipal o l'impost de les begudes ensucrades ja recollit en l'IVA estatal i d'altres, no se'n pot esperar res de bo, només crítiques a Madrid per amagar les seves vergonyes

#27.1 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 10/09/2021 - 10:30

Y la reducción del mínimo exento de Patrimonio de 700.000 a 500.000, salvo para los que tienen cuentas en bancos andorranos, claro

#25 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 09/09/2021 - 18:42

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao, que esta molt, molt, molt indignat i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy

I que asaltar los sielos no solo sabe haserlo el Archiduque de Galapagar

#25.1 Carlos Gomez, murenu de la serra iole, 09/09/2021 - 21:06

Ay que se me habia olvidao :

Que tremoli l´enemic.

Por pedir que no quede.

#24 Josep, Olot, 09/09/2021 - 18:21

"EXIGIM !!!!!! una rectificacio inmediata del govern de l estat espanyol envers al popla de catalunya... jajajajaja !!!

#23 joan, manresa, 09/09/2021 - 18:20

tinu.)que las gallinas..,els a calat..,i a dit no per aquí no pesem....,Sr. Aragonés i "familia tota..",prou ya de fotre el gili....,CAT no es mereix aquets despropòsits ....,voler tirar endavant un "procés" no justifica totes las aberracions posibles...,si tant clar u te..,convoqui eleccions, per axó sa de tenir..,nassos. Prou ya de disbauxa