Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2019. 16:25h.

Aragonès crida a vèncer "el feixisme"

El vicepresident afirma que ERC és "el més antagonista a l'extrema dreta"

Aragonès crida a vèncer "el feixisme"

Aragonès a la jornada municipalista (Foto: ERC)

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha afirmat que Esquerra Republicana és l'únic partit que pot "derrotar un cop i un altre el feixisme" perquè la seva formació és "el més antagonista a l'extrema dreta". Aragonès ha recalcat que "només els aturarem nosaltres".

"Tornen a bufar vents d'amenaça d'autoritarisme i d'extrema dreta arreu d'Europa però també a l'Estat i a Catalunya", ha alertat el vicepresident. Per aquest motiu, Aragonès ha fet una crida aquest dissabte al migdia a fer, a partir de les eleccions generals, municipals i europees, una "primavera republicana" en contra dels que "voldrien una tardor fosca de reculada de drets i llibertats".

"Anem a fer una primavera republicana que enforteixi el projecte de llibertat, justícia, fraternitat, progrés social i independència. Fem-la des de tots els pobles i ciutats i anem a alliberar el país sencer", ha manifestat des d'una jornada municipalista d'ERC celebrada a Tarragona.

El vicepresident ha reivindicat que "som els que volem generar els grans consensos davant d'aquells que volen fer homenatge a la tensió, com Ciutadans, PP i Vox".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#35 Venanci, Manresa, 25/02/2019 - 11:44

El noiet de Pineda, el que va tancar l'empresa del seu avi, des de llavors només l'han mantigut els diners publics i el molt bandarra encara aixeca el puny, quan en memoria de la seva familia hauria de donar gracies de que ell fagi mes de metre cinquanta perque el van alimentar be, i el seu avi amb el braç enlaire va fer una fortuneta...

#33 Xexo, Premia, 24/02/2019 - 20:06

Más fascistas que los que quemaron los neumáticos en berga seguro que no

#32 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 24/02/2019 - 18:51

Aragonès crida a vèncer "el feixisme"

¡Uy! pues lo tienes fácil, sigue las instrucciones;

te sitúas frente a un espejo, miras fijamente al tipo que tienes enfrente, con odio..., hasta puedes escupirle y hacerle burla... recuerdas la época de Estat Catalá y te atizas un zasca... recuerdas a Rufián y otro... y así hasta la victoria...

#27 Pipistrello, Tabàrnia, 24/02/2019 - 02:43

Perdona? ERC és feixisme. El separatisme és feixisme. Ho han demostrat de sobres...

#26 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 24/02/2019 - 01:00

Lo dice Pere Aragones, el ..... nieto del Alcalde franquista de Pineda de Mar. Que le pareceria exhumar a su abuelo y llevarlo con Franco?