Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2021. 13:02h.

Aragonès defensa la taula de diàleg després de les crítiques de Junts

Demana que "tots" s'impliquin al màxim nivell

Aragonès defensa la taula de diàleg després de les crítiques de Junts

Aragonès en la seva visita a Caldes d'Estrac

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat que "tots" s'impliquin al màxim amb la taula de diàleg. "Cap independentista hauria de dimitir d'anar a defensar el dret d'autodeterminació on sigui", ha manifestat el president avui, després de visitar el servei preventiu de socorrisme i bany adaptat de la Creu Roja a Caldes d'Estrac (Barcelona).

Ha estat la resposta d'Aragonès després que Junts hagi mostrat en diverses ocasions la poca confiança dipositada en les reunions entre el govern català i el govern espanyol. El president de la Generalitat ha volgut afegir que encara s'ha d'acordar amb el govern de Sánchez la metodologia de la negociació.

Aragonès no ha estat l'única veu que ha defensat des d'ERC la negociació. Ahir, la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, acusava Junts de "debilitar la part catalana" de la taula de diàleg. I manifestava que no entenia el motiu per "carregar-se un instrument que ens pot ser útil pel camí a la independència".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Masias , Masias , 13/08/2021 - 14:53

Tenga cuidado Don Pedrito con la playa, que en cuanto de un paso ya le cubre entero

#2 Masias , Mis posaderas , 13/08/2021 - 14:50

El vigilante de la playa. Se habrá llevado el flotador con el patito ?

Solo falta la Rahola como Pamela Anderson corriendo por la arena

#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 13/08/2021 - 13:18

Tic, tac, tic, tac..............ya os queda poco en el gobierno (entre estos y los de la CUP las críticas y el tono cada vez es más elevado) Pero el miedo al líder supremo os hace ir diciendo y desdiciendo costantemente. En fin, no estais a la altura para gobernar un "pais" mientras no tengais criterio propio.