Publicitat
Política · 26 de Maig de 2021. 10:38h.

Aragonès es compromet a treballar per la "felicitat per a tothom"

El president insisteix que "som un sol poble”

Aragonès es compromet a treballar per la "felicitat per a tothom"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en el seu discurs durant la presa de possessió dels consellers, ha expressat la “vocació transformadora” del nou Govern que treballarà per aconseguir la “llibertat i felicitat per a tothom”.

Aragonès s’ha compromès a “abordar sense dilació el conflicte amb l’Estat i impulsar una llei d’amnistia i autodeterminació”. També ha destacat la “majoria femenina” en el nou Executiu, que trenca amb el que “el patriarcat ens ha imposat”. “La nova Generalitat republicana va prenent forma amb homes i dones independentistes”, ha celebrat.

“No ho oblideu mai: som una nació i som un sol poble”, ha remarcat el president, a més de defensar la “reconstrucció d’un país que estimi la seva gent”. Aragonès ha demanat “fer possible una Catalunya independent”.

També ha recordat que “tenim companys i companyes a la presó i a l’exili” i ha dit que aquests han estat “represaliats per voler que els catalans i catalanes decideixen democràticament el futur del país”. “Visca Catalunya i visca la llibertat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Flor Ventura Fndz., Gerona, 27/05/2021 - 10:46

Mini President: Yo soy feliz así como estoy. No hace falta que un fenómeno como tú venga a "mejorarme" la vida.
Preocúpate de la felicidad de tu familia y deja en paz a los demás.
Capisci???

#33 LoisA, Tabarnia, 27/05/2021 - 09:38

Si sr Aragonés, estoy convencido va a trabajar sin desmayo para que el total del 48% de indepes que hay en Cataluña sea feliz. No lo dudo ni por un momento.

#32 Ventura, Badalona, 27/05/2021 - 08:01

Ahora un niño con barba que no sabe lo que es ganarse las monchetas día día nos va hacer felices, cada día vamos de mal en peor. La ultraderecha sigue campando.

#31 Facholin, Barcelona, 27/05/2021 - 04:36

¿quieres mi felicidad pulgarcito ? Practica puenting pero sin cuerda...

#28 Josep, Olot, 26/05/2021 - 18:17

Si vols la felicitat dels catalans començar per baixar la fiscalitat autonomica que es la mes alta de tot l estat.