Publicitat
Política · 11 de Maig de 2022. 11:14h.

Aragonès es desmarca de Puigdemont

Per la trobada de l'expresident amb un "enviat" de Putin

Aragonès es desmarca de Puigdemont

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha desmarcat de la trobada que va mantenir Carles Puigdemont, quan era president, amb un "enviat" de Vladimir Putin la vigília de la declaració d'independència al Parlament.

El líder del PPC, Alejandro Fernández, li ha demanat una valoració sobre la trobada que va mantenir Puigdemont amb Nikolai Sadovnikov a la Casa dels Canonges el 26 d'octubre del 2017. Aragonès li ha dit que "el president Puigdemont ha explicat aquests dies als mitjans quina és la seva visió sobre els fets" i ha afegit que "jo sóc president des de fa un any i, per tant, responc per tots els fets que ha dit a terme el Govern des de fa un any".

Alejandro Feránandez li ha recordat que fa un mes va negar "categòricament" qualsevol connexió de l'independentisme amb Rússia i li ha reclamat que "investigui, condemni i expulsi del seu Govern qui segueix insistint que el Consell per la República és la Generalitat legítima".

Pere Aragonès li ha replicat que "celebro que em demani responsabilitats per fets de fa cinc anys quan jo no era president" i li ha recordat la reunió de Mariano Rajoy amb Putin l'any 2013. "Això vol dir que ara li he de demanar responsabilitats a vostès?", li ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 11/05/2022 - 18:58

El que ja sembla indubitable es la temeritat.de Puigdemont. Deixar-se utilitzar (i amb ell tota Catalunya) per russos de segona divisió!!

#6 Els russos pobrets, Barna, 11/05/2022 - 14:37

Per més que rumiu no hi veig cap base per que els russos perdin el temps amb aquesta colla de penjats, no son res ni ha estat mai res llevat d'uns comediants, uns pallassos de tercera i poca cosa més, aleshores no treu cap que una potència mundial vulgui tenir res a veure amb una colla de replegats. O els russos s'han tornats grillats del tot.

#5 Señor Aragonés, Terrasa, 11/05/2022 - 12:34

La reunión de Rajoy con Putin estaba en la agenda oficial de Rajoy, con luz y taquígrafos y con el objetivo de beneficiar a toda la nación, incluidos los catalanes.

En cambio, la reunión de sus esbirros con los de Putin, además de no ser reconocida hasta hace muy poco, tenía como objetivo destruir la democracia española.

No compare, por f

#4 Marc de Vich, Vich, 11/05/2022 - 12:28

Aquests pallassos s'han de desmarcar fins i tot de la seva pròpia ombra, com per refiar-se'n. Tot el que fan és única i exclusivament en el seu profit i en el dels seus, quin enrenou mafios tenen muntat

#3 Que vienen los rusos, Barcelona, 11/05/2022 - 12:13

Els parlen de russos i s'arruguen com unes panses, lagarto, lagarto