Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2021. 13:26h.

Aragonès es fica en un carreró sense sortida

El no al PSC dóna ales als cupaires

Aragonès es fica en un carreró sense sortida

La insistència de Pere Aragones de pactar els Pressupostos només amb la CUP ha posat al Govern en un carreró sense sortida. Els cupaires, conscients que no tenien competència, han apujat el llistó: no a l’aeroport, no al Hard Rock cafè, no als Jocs d’Ivern.

La voluntat d’Aragonès d’arribar a acords amb els antisistema té, tanmateix, un motiu estrictament tàctic: mantenir l’equidistància després que, a Madrid, pactessin els Pressupostos de l’Estat amb el PSOE per uns resultats relativament escassos per a un partit independentista: les quotes de català a Netflix.

A més, el presidente de la Generalitat ha rebutjat totes les ofertes de Salvador Illa per pactar els Pressupostos de l’any vinent. El fet de fer-no amb tanta rotunditat, encara que el seu soci preferent fos la CUP, ha donat arguments també als cupaires.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en la roda posterior a la reunió del Consell Executiut no ha donat més arguments més enllà que “calen pressupostos” o que són, en la seva opinió, “els Pressupostos de la transformació”. Diversos periodistes han insisistit si pensaven obrir ara negociacions amb el PSC o es plantejaven altres opcions.

 

 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 17/11/2021 - 12:06

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet".

TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F

.Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#8 David, Mataro, 16/11/2021 - 19:41

Y suerte que ha conseguido un 7% mas de cuota de catalan en netflix que sino...

#7 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Estem fent el ridícul.., 16/11/2021 - 18:35

Garbancito, esto te pasa por pretender encamarte en exclusiva con esta adefesio... encima te vacila.

#6 mar, GAVÀ, 16/11/2021 - 18:12

En vez de tanta descalificación personal , lo que tendrian que hacer esos miles de iletrados que pululan por el área metropolitana , es ir a votar cuando toque y se evitarian estas jodidas situaciones.

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 16/11/2021 - 17:01

El super lumbreras de ERC se metio en el callejon sin salida el solito, bueno el y su equipazo de "sabios", madre mia, en que manos estamos.