Política · 29 de Gener de 2020. 22:12h.

Aragonès es justifica

"No podia aplaudir una posició crítica amb un company d'equip com el president del Parlament"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha justificat que no aplaudís la intervenció del president de la Generalitat Quim Torra durant la sessió plenària del passat dilluns per les crítiques que va fer a les accions de Torrent, a qui ha definit com un "company d'equip".

Aragonès, en una entrevista aquest dimecres al vespre a TV3, ha apuntat que Torra "va tenir una intervenció crítica" amb les accions de Torrent i ha assenyalat que "no podia aplaudir una intervenció crítica amb un company d'equip com és el president del Parlament".

"Des del respecte al president de la Generalitat i amb lleialtat al Govern és cert que en determinats moments, com va ser aquest dilluns, el president va tenir una intervenció crítica amb les decisions que havia pres la Mesa del Parlament i crítica amb les accions que havia portat a terme Roger Torrent i jo no podia aplaudir una intervenció crítica amb un company d'equip com és el president del Parlament" ha dit.

Pere Aragonès i la resta de diputats d'ERC no aplaudeixen Torra
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Bsarcelona, 30/01/2020 - 09:36

La lucha por la pelea y el sillón. Y los idiotas románticos con el lacito. Bien mirado, que gran favor hacen identificandose como enfermos mentales.

#3 Ramon, Maraesme, 30/01/2020 - 09:04

Quina llàstima que fa tot plegat, estem en mans dinconcienta i en el cas de l'aragonès en mans d'un inconscient incapaç de gestionar res, sols cal veure una mica el seu pas per l'Ajuntament de Pineda de Mar per saber-ho
I pensar que porta l'economia de Catalunya i que podria ser candidat a president.. Se'm posa la pell de gallina, fa po!!!!!

#2 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/01/2020 - 23:54

Pobric.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/01/2020 - 22:58

No hay nada mas lindo que la familia unidaaa

https://www.youtube.com/watch?v=nIeyJRtaEWU