Publicitat
Política · 12 de Març de 2022. 19:42h.

Aragonès es perd l'homenatge a les víctimes del volcà

Va diumenge per no haver de saludar al Rei

Aragonès es perd l'homenatge a les víctimes del volcà

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no ha assistit aquest dissabte a l'homenatge a les víctimes de La Palma, un acte previ a la Conferència de Presidents que se celebrarà aquest diumenge, on si hi serà Aragonès, però evitarà així coincidir amb el Rei Felip VI.

A l'acte han assistit, a banda del Rei, Pedro Sánchez, nou ministres i tots els altres presidents autonòmics. Pere Aragonès ha estat l'únic president d'una Comunitat Autònoma que no ha estat present.

Durant l'acte Felip VI ha afirmat que "sentim un gran orgull i admiració pel vostre coratge", en referència als ciutadans de La Palma, els quals considera un "exemple de superació i fortalesa", segons ha manifestat.

El Govern ha explicat a través d'un comunicat que Aragonès "traslladarà demà a la XXVI Conferència de Presidents 20 propostes per donar resposta a les conseqüències derivades del conflicte a Ucraïna".

Aquest dissabte el president de la Generalitat a la conferència nacional d'ERC. Aragonès ha defensat l'estratègia d'Esquerra amb la mesa de diàleg per assolir la independència. "Sabem que un país no avança en proclames buides, un país no avança en consignes, pancartes o frases enginyoses només. Un país no avança per art de màgia, un país avança a partir de la realitat que ens envolta i de com la transformem partint del principi de realitat. Avança a partir de treball, d'esforç i de compromís", ha manifestat.

47167-erc.jpg

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#33 jordi, santa coloma de gramenet, 13/03/2022 - 17:29

ES UN MALEDUCADO. MUCHO UCRANIA PERO A LAS ISLAS CANARIAS QUE LES DEN.....
PANDILLA DE HIPOCRITAS

#32 joan, manresa, 13/03/2022 - 17:24

tin.)el sofriment Ucraïnès.que per cert.per culpa tot de Dos grans f..s de p.i tambe d'una Europa infantil.,"Greu error" parla are el Sr.Solane, d'invitar a Ucrania i Georgia a entrar en l'.,OTAN. I sempre a pagar el poble.per ulti parlarem tambe dels "quixotismes" que tenim sobre "ayudes",de casa nostra, argentins..Tutom cap aquí! CAT va so

#31 joan, manresa, 13/03/2022 - 17:14

" Can Mingo ",17: 10 h..,i tencant ya la paradeta,,--Si Señor..,anar fent amics per la vida.. ,pro li aclarirem..,que tregar-se gripaus amb tot el mal gust que tenen, va inclòs en el super-sou que cobra, Cigronet de secà...,ya prou gros es no parlar dels problemas de CAT, pro si parlar de problemas llunyans ,ep ..,axó no vol dir que no sentim (co

#29 ..., bcn, 13/03/2022 - 15:52

En declaraciones a la prensa lo único que ha pedido Aragonés es más dinero para acoger refugiados ucranios. Esperamos que no haya desvíos presupuestarios....como habitualmente sucede

#27 Ça fait rien, Chez Titole, 13/03/2022 - 13:10

Tampoc se'l veuría enmig de tanta gent, potser des d'un dron i encara.