Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2022. 14:16h.

Aragonès es reuneix amb un dirigent proper al PP

El viepresident de la Comissió va participar en el congrés de Sevilla: “a Europa estarem tots al costat de Feijóo”

Aragonès es reuneix amb un dirigent proper al PP

El vicepresident de la CE Margaritis Schinas, que aquesta setmana s’ha reunit amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, forma part del PP europeu. De fet, Schinas va participar en el Congrés del PP celebrat a Sevilla el passat 2 d’abril. on es va escollir Alberto Núñez Feijóo com a nou líder del partit.

"Comenceu una nova etapa amb un projecte sòlid, amb un líder respectat i aclamat", va manifestar Schinas en referencia a Núñez Feijóo. Al seu parer, el nou líder del PP “genera confiança i aporta solucions reals a problemes reals".

"Alberto us guiarà a l'èxit, amb ordre i amb comandament, però també unint i integrant. La seva elecció com a president és una excel·lent notícia per al futur que ens espera, a Europa estarem tots al seu costat", va afegir.

Schinas, que també es va reunir amb Vox el passat mes d’abril, també va apel·lar al “lideratge” de Rajoy després del referèndum de l’octubre del 2017. Igualment va manifestar que el procés era “un afer intern espanyol” però va deixar clar que en cas d’independència Catalunya sortiria de la UE.

Pere Aragonès, després de reunir-se amb Schinas, va manifestar que la trobada servia “per reafirmar el compromís de Catalunya amb la UE i el paper que juguem. Perquè compartim reptes i hem de compartir solucions. El futur passa per Europa”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 03/07/2022 - 08:53

Necesitan glamurizar al nene, empoderarlo, y para ello deben reunirlo con gente, aunque formen parte del PP europeo y le suelten en la cara que en caso de independencia Cataluña saldría de la UE. Es un problemón, Pere, en la actualidad no quedan hombres que valgan la pena. Eso le dicen las señoras de su partido.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/07/2022 - 18:45

El futuro de Cataluña, como dice Aragonés, pasa por Europa.
- ¡Evidente!
Por eso queda claro que el futuro de Cataluña pasa por formar parte de España, que es el Estado que coloca a Andalucía, Aragón, Canarias, Cataluña, Galicia, etc. en Europa.

#2 Luigi., Barcino, 02/07/2022 - 16:25

¿El colmo de Aragonés ? Ratificarle a Schinas su compromiso con la UE y explicarle sus planes para quedar fuera.

#1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 02/07/2022 - 16:08

Es similar al traspaso de un ex-cantera del Barça, al Getafe. Del Getafe al Brighton Premier inglesa, y ahora al Manchester CiTy de Guardiola por 35 mill. Euros, que no sé si el Barça verá algo. Pués esta gente igual se reunen con uno de la Europa chanante y no sabían que era Pepero y que antes había recibido a VOX. se la han colao, otra vez.