Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2020. 11:34h.

Aragonès es vanta d’anar “tres cops més ràpid que Madrid”

El vicepresident assegura que Catalunya lluita millor contra el covid

Aragonès es vanta d’anar “tres cops més ràpid que Madrid”

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha afirmat durant la sessió de control al Parlament que el Govern ha anat "tres cops més ràpid que Madrid a l'hora d'evitar la propagació del virus”. Aragonès ha reivindicat que han treballat "des del primer dia per protegir la ciutadania”.

D’altra banda, respecte a la polèmica amb Madrid pel pacte dels Pressupostos, ha argumentat que “no exigim que els treballadors paguin més, sinó que els rics que tenen residència fiscal a Madrid paguin el que els pertoqui".

"Apostem per un nou model de fiscalitat. El que volem és que els rics paguin més a Catalunya, Madrid o Luxemburg", ha sentenciat. Finalment ha reivindicat que “cal tenir les eines d'un estat i així poder gestionar els recursos que generem".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Neferu, Barcelona, 04/12/2020 - 18:54

Es patético. Todo lo convertís en una competición y ¿ cual puede ser el motivo, envidia,? ¿ complejo de inferioridad o tal vez de superioridad? Pues Aragonés, mire las hemerotecas y verá los cientos de errores que se han cometido aquí en la gestión de la propagación del covid. No, no tenemos motivos para ponernos flores.

#30 Neferu, Barcelona, 03/12/2020 - 19:37

Pues esas palabras hoy 3 de diciembre se las ha de tragar por el aumento de contagios de Catalunya. Todavía no he oído decir a Madrid que ellos gestionan mejor el covid que Catalunya, sin embargo Cataluña siempre tiene a Madrid en la boca y en la mente. Aquí todo se lo toman como una competición continua con Madrid; es una malsana obsesión.

#29 Purria lazi, Mollerussa, 02/12/2020 - 22:50

Un 3% más rápido, sí. Desde hace décadas.

#28 Érika, Terrassa, 02/12/2020 - 20:50

Sí, vamos 3 veces más rápidos que Madrid... hacia la irrelevancia

#26 La plaga indepe, Barcelona, 02/12/2020 - 18:43

Com tot indepe va de Antoñita la fantástica i així ens va a Catalunya, fora de la realitat, multiplicació d'impostos, tipus més alts en tots els trams de la part autonòmica de l'IRPF, perdent empreses, inversions, i la culpa, ohhhh, sorpresa, de Madrid