Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2020. 14:47h.

Aragonès ho demana tot

L'amnistia i l'autodeterminació

Aragonès ho demana tot

El vicepresident Pere Aragonès, ha afirmat que "qualsevol data és bona" per reunir la mesa de diàleg entre el Govern espanyol i el Govern perquè "per anar a defensar el dret a l'autodeterminació i l'amnistia qualsevol dia és bo".

A més ha avisat l'executiu de Pedro Sánchez que ha l'única solució per als presos del procés és una llei d'amnistia i que aquesta "no és la modificació de el Codi Penal que diuen des del Govern espanyol que estan treballant".

En declaracions a mitjans de comunicació davant de l'antiga seu de la Conselleria d'Economia amb motiu de l'tercer aniversari de la manifestació del 20-S, Aragonès ha assenyalat que si el Govern posa sobre la taula una reforma de el Codi Penal des d'ERC respondran plantejant una llei d'amnistia.

"Si es vol canviar el Codi Penal és perquè en el fons es reconeix que la situació actual és injusta, perquè té una causa política, té un origen polític. Per tant, la nostra proposta és ben clara: una llei d'amnistia que permeti resoldre políticament el que era un problema polític", ha insistit.

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Neferu, Barcelona, 21/09/2020 - 15:09

El problema y el peligro no estriba en lo que este o cualquier otro pida, sino en lo que Sanchez esté dispuesto a dar a cambio de los apoyos a sus presupuestos, que por cierto, nadie conoce aún su contenido. Queremos saber cómo, en qué y con quién se van a gastar esos 143 mil millones de la CEE. El reparto habrá que mirarlo con lupa de 3.000 aume

#8 Santiago, Sevilla, 21/09/2020 - 07:02

Y la luna no la quieres envuelta en papel de regalo ??

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/09/2020 - 00:01

¿Qué conseguirá Aragonés?
- ¡Res!

#6 pepe, andorra, 20/09/2020 - 23:07

le ha faltado empezar con aquello de....El saben aquell q diu.....

#5 Un musclu, bcn, 20/09/2020 - 21:55

Si es vol canviar el Codi Penal és perquè en el fons es reconeix que la situació actual és injusta.....de veritat no saps que es per aprovar els pressupostos? o ets curtet o cinic...res val per estar a la Generalitat ( o pot ser si?)