Publicitat
Política · 26 de Gener de 2023. 15:29h.

Aragonès lamenta el "desgast personal"

Justifica aprovar el Quart Cinturó malgrat no formar "part del nostre model de país"

Aragonès lamenta el "desgast personal"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una compareixença, ha defensat que "Catalunya necessita pressupostos". "Avui la disjuntiva no és entre disposar de més de 3.842 milions d'euros o renunciar-hi", ha afegit.

Aragonès ha comparegut poc després que, al Parlament, ERC ha votat a favor de la moció del Partit dels Socialistes sobre la B-40, l'anomenat Quart Cinturó. Una decisió que ha dit que "per molt difícil que sigui és la més útil per la ciutadania de Catalunya".

El president de la Generalitat ha volgut remarcar, en aquest mateix sentit, que "el projecte de construcció de la ronda nord no forma part del nostre model de país" i que ERC és partidària de millorar i fomentar el transport públic.

I ha afegit que assumeix "la contradicció, el cost i el desgast personal" de donar suport a la moció del PSC. "Hem fet un moviment important, que ha de ser correspost"

A partir d'aquí, Aragonès ha argumentat que "ja no hi ha cap excusa per no donar suport al pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2023". "No contemplo cap altra opció que no sigui un acord" sobre pressupostos", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 FRAN BCN, Bcn, 26/01/2023 - 18:59

Model de pais? Quin, el de mentalitat petita, restrictiva"?. Tu vols trens però el ciutadà i els transportistes no poden esperar 20.anys....sou ridiculs...allà on maneu només feu frikades que ningú vol

#7 Compte nanu!, Chez Titole d'Empordà, 26/01/2023 - 18:53

Que no es desgasti massa, que no en quedarà res-

#6 Juan Jose García, Cunit, 26/01/2023 - 18:01

Bueno,pero habrá para todos,no?

#5 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 26/01/2023 - 17:00

vuestro modelo de país es convertir toda la región en un sistema feudal rural donde los que trabajamos sigamos pagando la fiesta a esos parásitos que os votan ciegamente porque reciben muchísimo más de lo que aportan ya que están subvencionados generosamente con nuestro sudor

#4 Democràcia, Barcelona, 26/01/2023 - 16:58

D'això va la democràcia quan no es té majoria absoluta, un estira i arronça, a veure si comencem a entendre-ho, i en quant al transport, doncs un mix entre públic i privat