Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2022. 17:38h.

Aragonès manté silenci sobre Borràs

Mena: “Interpel·lem al president a aclarir si s’uneix a les peticions de dimissió”

Aragonès manté silenci sobre Borràs

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, en roda de premsa, s’ha referit a l’obertura del judici oral a Laura Borràs per presumpta corrupció i ha assenyañat que “és una qüestió prou important per a conèixer la postura del president de la Generalitat i, per tant, interpel·lem al president a aclarir si s’uneix a les peticions de dimissió”. “Creiem que com a màxima autoritat de Catalunya i davant d’una situació que afecta una de les institucions principals del país, la gent té dret a saber que pensa el president,” ha conclòs Mena.

També ha fet referència al reglament del parlament de Catalunya, el qual implicaria la dimissió de Borràs com a presidenta del parlament en la seva aplicació de l’article 25.4. Un article que Mena ha recordat que es va incorporar arran del pacte dels partits independentistes  i “que resulta incongruent que ara no vulguin aplicar”.

Mena ha explicat que fruit de demanar aquest compliment del reglament aquest cap de setmana s’han rebut atacs varis de membres de Junts on “fins i tot el seu secretari general, Jordi Turull, hi ha afegit acusacions molt greus”.

Així, li ha volgut respondre afirmant que “nosaltres no estem vulnerant la presumpció d’innocència, el que estem fent és demanar que es compleixi el reglament que vostès van aprovar” i ha demanat "que  s’estalviïn aquestes setmanes d’espectacle i facin  dimitir a Laura Borràs des de la direcció del seu partit abans, que ho hàgim de fer els partits amb el reglament a la mà i evitin a tots els catalans i les catalanes allargar un espectacle que només contribueix al descrèdit d’una política ja de per si en hores baixes.”

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Luigi., Barcino, 04/07/2022 - 19:01

Un pequeño detalle que tiene sus consecuencias . Cuando redactaron el Reglamento del Parlament, se los olvidó indicar que,cuando convenga, éste no es aplicable a los independentistas.

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 04/07/2022 - 18:54

¿Por qué calla Aragonés?
-Porque está atado al Procés
y piensa que sin Borràs
la cosa irá para atrás.

#3 Marc de Vich, Vich, 04/07/2022 - 18:12

Esto no es más que fuego amigo. Ni se va a cambiar la Constitución, para que esto no vuelva a suceder, ni van a reconocer nada estos. Sería como reconocer que se han quedado con 1/2B€, mucho más que todos los casos de corrupción de España, y más que los del PSOE y PP juntos, así que a aguantar

#2 Gurguri, Barcelona , 04/07/2022 - 18:09

Un periodista de Madrid habla de la "derechita cobarde", aquí con ERC de Junqueras y Aragonés tenemos una ERC mas que cobarde.

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 04/07/2022 - 17:58

Esa no se va. Deberá echarla un ujier de la cámara. Pero como ese ujier sea el nene de la antigua secretaria, el enchufadete -que lo será- lo llevan claro. Ninguno de los dos piensa irse.