Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2023. 20:13h.

Aragonès no culminarà la independència

El president s'hi va comprometre al debat d'investidura

Aragonès no culminarà la independència

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha pactat els Pressupostos de 2023 amb el PSC i Comuns per salvar la legislatura, es va comprometre el 20 de maig de 2021, en el debat d'investidura celebrat en el Parlament, a "culminar la independència" i fer "inevitable l'amnistia i l'autodeterminació”.

Aragonès va afirmar que el seu objectiu si era investit president de la Generalitat era "culminar la independència, per a fer inevitable l'amnistia i l'exercici del dret a l'autodeterminació, governant per a tota la ciutadania, governant amb tota la ciutadania, governant el país sencer".

Així mateix va defensar que l'acord de Govern amb Junts i la CUP per a la investidura, que ha quedat en lletra morta, assegurava "un govern fort, cohesionat i amb totes les energies renovades per a fer front a les grans transformacions que hem d'impulsar com a país". "L'únic límit que cal fixar-se és la voluntat popular de la ciutadania de Catalunya", va sentenciar.

El dirigent republicà també va reclamar un referèndum" i va insistir "en el seu compromís de "culminar" la independència i de "avançar cap a la República Catalana com un sol poble". "Si una cosa tinc clara, és que tots aquells que avui rebutgen la República Catalana han de saber que la República Catalana mai els rebutjarà a ells", va concloure.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#19 LoisA, Tabarnia , 04/02/2023 - 10:56

Ha bajado el soufflé? O nunca subió?

#18 bejota, bcn, 03/02/2023 - 14:16

LOS SEPARATILSTAS CATALANES TIENEN UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F 2021 (700 mil votos menos ).Otto Von Bismarck : "España es el paÍs más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo consiguen.”N.B. LO QUE DEBERIAIS HACER ES RECUPERAR EL ROSELLON PERDIDO POR MOSSEN PAU CLARIS

#17 S'ha acabat el bròquil, Barcelona, 03/02/2023 - 12:27

Quanta raó tenia Aznar, a can indepe han acabat com el rosari de l'Aurora i campi qui pugui, per tornar a repetir el trio de la benzina, ERC, PSC i comunes, molt verds, ecologistes, feministes, animalistes, istes, istes, istes i molt més maleducats, incívics i antipàtics que"antes"

#17.1 Peter's principle, Guaxington, 03/02/2023 - 12:46

Je tenim experiència amb els trfipartits, finalment hom descobreix de què anava tot plegat: un altre nyap per triplicat dirigit com esdevè habitual per uns quants trepes aprofitats.

#16 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 03/02/2023 - 11:19

"Aragonès no culminarà la independència..."

A ver nene, deja de joder con la pelotita y ponte a hacer tus deberes...

#15 Oh Leoncio, por Dios!, Chez Titole, 03/02/2023 - 10:31

Això sí que és una sorpresa, Leoncio por Dios qué horror!!!. Ningú no hauría cregut que el gran estadista mundial no reeixís a tocar la independència amnb els seus ditets- Mare de Deu!