Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2021. 11:42h.

Aragonès no demana disculpes a policies i guàrdies civils

Alejandro Fernández recorda que van han caducat 70.000 vacunes

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha evitat demanar disculpes a policies i guàrdies civils per negar-los al principi la vacunació contra la covid quan posteriorment han sobrat dosi.

"Li sembla ètic dir que vacunant a Policia i Guàrdia Civil s’impedia vacunar els majors de 70 anys i que després els hi caduquin 70.000 vacunes per no fer-les servir? ¿Es disculparà vostè davant els cossos i forces de seguretat de l'Estat?", li ha preguntat Alejandro Fernández.

Aragonès ha replicat que "entre un i altre tema han passat sis mesos. Sis mesos en què en un primer moment hi havia molt poca disponibilitat de vacunes i calia prioritzar d'acord amb el que s'havia acordat".

"Després de sis mesos ens trobem amb una oferta de vacunes disponibles que malauradament no ha estat aprofitada per tots els ciutadans", ha afegit, a més de resumir que "en un moment que els canvis són molt accelerats, i més en temps de pandèmia, sis mesos explica aquesta aparent contradicció que vostè intenta generar".

Fernández, però, ha acusat el Govern de transmetre "odi amb massa freqüència". "Alba Vergès i Argimon van dir que per culpa de policies i guàrdies civils milers d'avis catalans es quedarien sense vacunar", ha recordat, a més de considerar que aquest és un "argument nauseabund". "El problema és que hi ha gent que els creu", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pepe, Barcelona, 06/10/2021 - 17:23

Aragonès siempre ha sido mala persona.

#2 gurguri , barcelona, 06/10/2021 - 13:56

El niño con barna no gobierna está como escondido en una jaula de grillos.Mandan los de siempre que ahora se llaman Junsx3%.Un buen gobernante se pone al lado de los Mossos, pero aquí mucho miedo que la CUP que tambien lo tienen amendrentado.

#1 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 06/10/2021 - 12:47

Com van acabar totes aquestes bravuconadas microfoniques del Petronio Argimon ?

En res com sempre. Quan el jutge els va advertir que si volien mantenir la seva capacitat reproductiva es deixesin de fanfarronades inutils la cosa va acabar com sempre acaben les coses aqui: posponiendo la invasio de Polonia per despres de festes y a otra cosa maripos