Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2021. 14:45h.

Aragonès no té excusa

La seva agenda li permetia assitir a la inauguració del Saló de l'Automòbil

Aragonès no té excusa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no ha assistit a la inauguració del Saló de l'Automòbil, que ha comptat amb la presència de Felip VI i Pedro Sánchez, malgrat que aquest migdia no tenia cap acte oficial programat a la seva agenda i fins a les quatre de la tarda no es reprèn el debat al Parlament.

Aragonès, que va al·legar que no hi podia anar perquè havia d'estar al Parlament, ha delegat la representació del Govern en el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent. L'acte inaugural s'ha celebrat a les 14:30, una hora i mitja abans de l'inici del ple.

Aragonès, de fet, només tenia programada aquest matí una reunió telemàtica de la Comissió delegada en matèria de covid, que estava prevista per a les 9 del matí. L'agenda del president no recollia cap acte més fins al debat de política general al Parlament, que està previst que comenci a les 16 hores.

El president de la Generalitat té previst tancar l'agenda d'avui assistint a l'estrena de la temporada del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que s'obrirà amb l'obra La Víctor C., dirigida per Carme Portaceli. També hi assistiran la consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, C.A.T. NO TE UN BON PRESIDENT , 01/10/2021 - 00:43

Fen aixo demostra NO ES EL PRESIDENT DE TOTS ELS CATALANS Con tindria que ser i fer . Demostra que nomes pensa en el interes del Partit i fa lo que li diu i ordena PUIGDEMONT .¿ UN ESTA AQUI LA TAULA DE DIALEG ?Lo seu seria esta amb PEDRO SANCHES I EL REI a la Inalguració FEN AIXO FA EL RIDICUL " EL MÓN EL MIRA " Si lo malament que u fa tot

#13.1 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, ARAGONES PITJOR NO PODRA FER , 01/10/2021 - 10:10

1-O NO JA RES A CELEBRAR ,, a no ser que sigui UNALTRA DERROTA DE CATALUNYA , CON VA PASAR EL 11 DE SEPTEMBRE .. Catalunya ja esta acostumada a CELEBRAR LES SEVES DERROTES .. ELS CULERS ELS PASA AL MATEIX Fa anys CELEBREN LES DERROTES DEL BARÇA A LA CHAMPIONS . A CATALUNYA I AL BARÇA RES A CELEBRAR JA JA .

#12 Neferu, Barcelona, 30/09/2021 - 18:31

Aragonés como individuo a secas está en su derecho de que no le caiga bien el rey, ni que le apetezca saludarlo pero, como presidente de la institución Generalitat, tiene la obligación de asistir, de estar presente, de presentar sus respetos al jefe del Estado. Pero como este MHP no tiene educación ni vergüenza, no asiste. ¿ Por qué no dimite

#11 Calígula, Gerona (España), 30/09/2021 - 18:04

Con estos desplantes de las autoridades de Catauña a los empresarios participantes, no se extrañen que el salón del Automovil se vaya a otras regiones de España. Y después dirán que nos roban.
Si Cataluña sigue gobernada por esta "gent petita" se convertirá poco a poco en una región sin importancia económica.

#10 El paiset, Barcelona, 30/09/2021 - 17:59

Com sempre, marca de la casa, només perden el cul per personatges com l'Otegui i amigotes per l'estil, les oportunitats que Catalunya s'ha perdut pels deliris de grandesa del cortijillo indepe, no té perdó, i continuen i continuen fent-se els ofesos i sense objectius realistes


.

#9 Masias , Mis profetas , 30/09/2021 - 17:14

No llega a los pedales del coche

Es que Don Pepito es más de viajar en triciclo