Publicitat
Política · 9 de Gener de 2022. 12:01h.

Aragonès parla de la mesa de diàleg després de les pressions de TV3

Ara diu que "no hi ha temps a perdre"

Aragonès parla de la mesa de diàleg després de les pressions de TV3

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha parlat de la mesa de diàleg -aquest dissabte en una visita a Granollers, Barcelona- després que el Telenotícies vespre de TV3 d'aquest divendres hagi emès una peça on recollia les darreres declaracions dels protagonistes de la mesa, amb imatges més recents del passat dimarts 4 de gener.

Aragonès ha assegurat davant dels mitjans de comunicació que "necessitarem temps, però no hi ha temps a perdre. Aquest és un missatge que hauria de tenir ben clar el govern de l'estat".

El president de la Generalitat ha confirmat que "en les properes setmanes hi haurà una nova reunió". "Ha de ser amb continguts que ens han de permetre avançar", ha explicat.

"Estem parlant amb el govern de l'Estat perquè sigui així. El nostre compromís és resoldre el conflicte en clau democràtica", ha afirmat Pere Aragonès des de Granollers.

En la peça de divendres al TN, TV3 explicava que "ja han passat set mesos amb una trobada sense cap representant de Junts i un president espanyol que es va resistir fins al final a confirmar la seva presència".

"Quan es convocarà la taula? Doncs, no se sap, al gener, al febrer o potser al març", manifestava la televisió pública hores abans de les declaracions del president del Govern, Pere Aragonès.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 bejota, bcn, 10/01/2022 - 11:44

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 09/01/2022 - 15:08

No recordo ara qui va dir molt encertadament que el consifosisme es una malaltia mental.

Si aixo fos cert, i jo crec que si, Catalunya seria el manicomi a cel obert mes gran del mon.

#3 Tirant, Bcn, 09/01/2022 - 13:39

Això de la “taula de diàleg” és un altre engany més, aquesta vegada amb la col·laboració de Sánchez. Per descomptat d'aquí no sortirà un referèndum legal per separar Catalunya, però... compte! ... poden aconseguir que Sánchez els regali més transferències i més diners, és a dir, més fortalesa i privilegis. A Sánchez tant li fa.

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 09/01/2022 - 13:02

Chaval espabila, los de la TV·3 están nerviosos, no hay tema de que hablar. Y la señora María no para de llamar preguntando como está el proceso.

#1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/01/2022 - 12:30

Primero que presionen los demás, luego ellos detrás validando esas presiones, así tirar balones fuera ante la sociedad, como hacen siempre.