Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2022. 21:10h.

Aragonès perd la primera votació al Parlament

Toc de Junts a ERC després de deixar el Govern

Aragonès perd la primera votació al Parlament

El ple del Parlament ha aprovat totalment o parcialment, sis mocions, sobre les polítiques d'habitatge (ECP), les infraestructures (PSC-Units), la necessitat de dissoldre les cambres de la propietat (CUP), el procés de preinscripció i la planificació de l'oferta formativa de la formació professional el curs 2022-2023 (PSC-Units), la paràlisi recurrent del Govern i els plans per afrontar la propera crisi (Cs) i la situació política i la continuïtat de la catorzena legislatura amb un govern en minoria (JxCat).

La més important, tanmateix, ha estat aquesta darrera perquè suposa un toc de Junts a Esquerra i constata “la pèrdua de confiança de la majoria parlamentària que va permetre la investidura del president de la Generalitat".

El text s'ha aprovat amb els vots del PSC-Units, els Comuns i la CUP. ERC, Cs i el PP s'ha abstingut mentre que Vox no ha votat.

El portaveu de Junts, Josep Rius, ha considerat "normal i democràtic" constatar la manca de suport d'Esquerre mentre que Marta Vilalta ha replicat que "constatat això, què proposen?".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Albert, Blanes, 13/11/2022 - 05:36

I quant torni el fugit vivales perdera les eleccions. Ha sigut un error demanar la supressio de la sedicio. Junts amunt un altre vegada.

#3 Carlos Gomez, amigo del Sebolla, 11/11/2022 - 15:34

Pobre Pulgarcito.

Tan feliç que vivia ell amb el seu Cola Cao, les seves xarranques i els seus playmobils quan ningu l´empaitava ni l´obligava a anar tot el dia vestit de primera comunio fingint llastimosament ser algu

Da penita verdá ?

#2 Marc de Vich, Vich, 11/11/2022 - 09:09

¿qué proponen? lo que la democracia y mayoría de catalanes, incluyo a PP, VOX, C's y el 46,46% de la abstención que no es separata, diga, elecciones ya, aquí y en Madrid, el 11% del voto del censo, no puede seguir gobernando, aunque lo apoye el PSC, no llegan, iros ya