Política · 25 de Gener de 2023. 14:15h.

Aragones proposa "regularitzar" tots els immigrant sense papers

El president qüestiona la Llei d'Estrangeria

Aragones proposa "regularitzar" tots els immigrant sense papers

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la sessió del control al Parlament, s'ha defensat de les critiques després de saber-se que la Generalitat contractarà 630 immigrants il·legals, amb un cost de 19 milions d'euros.

Aragonès ha dit que l'objectüu és que "persones que en aquests moments no estan en una situació regularitzada puguin regularitzar la seva situació a través d'un contracte de treball" i així "evitar les situacions d'irregularitat administrativa".

"El que fomenta les situacions d'il·legalitat administrativa són unes lleis d'estrangeria que posen uns requisits tan alts que el que fan és condemnar centenars de milers de persones a no tenir els drets administratius, els drets civils, els drets i les llibertats més fonamentals", ha dit.

"Nosaltres seguirem treballant per tal que tota la ciutadania de Catalunya pugui tenir tots els drets i pugui regularitzar totes les situacions administratives", ha deixat clar. "En aquest Parlament es va estar reclamant durant molt de temps la modificació del reglament d'estrangeria", ha recordat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Capit@n España, Purgandus populus!!, 26/01/2023 - 11:03

El detenido como presunto autor del ataque mortal en dos iglesias de Algeciras al grito de "muerte a los cristianos" y “Alá es grande” es Yasine Kanjaa, nacido en Marruecos en 1997. Se encontraba en situación irregular en España, pendiente de la resolución de un expediente de expulsión.

"Casa nostra, casa vostra"

#15 Jaume, Sagunt, 25/01/2023 - 19:59

I en Pujol que diu de tot aixó??

#14 Capit@n España, censura a la basura, 25/01/2023 - 17:59

Comentarios 8, 9 y 10 "desaparecidos".

#13 Pa & tomàquet i pernil ibèric, II*II Seguim fent el ridícul.., 25/01/2023 - 16:57

La república Islàmica de Catalunya la tenim a tocar... ????? ?? ???? ??????? ????????? ?????????...

El "Sis Ales..." estarà orgullós de la seva feina... Ara, en comptes de cap a Ítaca, marxem cap a la Meca...

#12 joan, manresa, 25/01/2023 - 16:42

tin.)no es cap chiclet. CAT te el territori que te i CAT no i cap tutom.,dur.,sí.,;pro clar..Are ,altre cosa es intentar recuperar votants sigui com sigui,encare que sigui enfonsant i esparracant el nostre País.Sr.Cigronet de secá..comenci a preparar espais suficients per acollir l'allau de personas d'aquí i de fora ,per assolir tant manná.R.I.P