Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2021. 11:35h.

Aragonès qüestiona la renovació del Tribunal Consitucional

"Es manté una majoria conservadora"

Aragonès qüestiona la renovació del Tribunal Consitucional

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat en dubte la renovació del Tribunal Constitucional. El president del Govern no creu que es corregeixi "la deriva centralitzadora perquè es manté una majoria conservadora".

"Soc poc optimista perquè no representa la pluralitat de l'Estat quan Catalunya ha sigut una matèria clau del TC", ha afirmat Pere Aragonès en una entrevista aquest divendres a Ser Catalunya.

A més, Aragonès també ha mostrat els seus recels a donar suport als pressupostos del govern espanyol. "No estem anant bé perquè només s'han executat un 13% de les inversions acordades i volem garanties de compliment", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 22/10/2021 - 18:49

(Aragonès: "No estamos yendo bien porque sólo se han ejecutado un 13% de las inversiones acordadas y queremos garantías de cumplimiento")
¿Y el gobierno de la CCAA catalana cumple con sus inversiones en infraestructuras, sanidad, educación y políticas sociales?

#12 Déu-n'hi-do, Barcelona, 22/10/2021 - 15:49

El MHP dels lacis d'una Catalunya encotillada donant lliçons de pluralitat als madrilenys estrangers i resta d'espanyols, vivir para ver, ja no saben si van o vénen

#11 Luigi., Barcino, 22/10/2021 - 14:25

Para pluralidad en Cataluña tenemos los ejemplos de la mesa del Parlament y la presidencia de las diferentes comisiones.

#10 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 22/10/2021 - 14:10

Varem pasar de 40 anyets de franquisme als 40 de pujolisme con un inmediato continuismo sin sobresaltos facilitado per el largamente adobado abovinamiento social

Van canviar a correcuita l´himne, la bandera, els deus a qui resar i la foto oficial d´un satrapa per altre de la mateixa estatura fisica i moral et voila, a la catalana.

Es tremendu

#9 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 22/10/2021 - 14:05

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los Secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy

Ningu mes