Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2022. 12:33h.

Aragonès renega ara de la unilateralitat

"No ens va permetre culminar el procés d'independència"

Aragonès renega ara de la unilateralitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no contempla la unilateralitat perquè, segons ha exposat en una entrevista a El Temps, "no vam aconseguir un reconeixement internacional de la declaració d'independència que es va portar a terme al Parlament".

Aragonès ha constatat que "el camí que, després de l'1-O, es va seguir, per la reacció de l'Estat, no ens va permetre culminar el procés d'independència". "Ara ho hem de fer per un altre camí, sense oblidar-nos mai de l'objectiu", ha remarcat.

El president, en aquest sentit, ha afirmat que "el dia que Catalunya sigui un estat independent serà perquè hi haurà hagut una negociació amb el Govern espanyol". "La independència serà reconeguda per la comunitat internacional amb una taula de negociació, com ho han estat totes les independències", ha defensat.

Finalment, ha afirmat que "els acords de la taula són acords del Govern", tot i que Junts s'hagi desmarcat de la negociació amb l'Estat. "Hi ha una formació política que dóna suport al Govern que va decidir no participar-hi. Ho respecto, però els acords són del Govern, perquè són acords encapçalats pels dos presidents", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Facholin, Barcelona, 10/08/2022 - 10:21

Con el proximo gobierno pp-vox lo tendreis mas facil. Animo muchachos !!!

#15 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 10/08/2022 - 09:02

5 años después sale éste ha decir lo que todos ya sabíamos (y que no han parado de decir incluso los más holligans) Pero en fin, salir a la palestra para decir esto debe ser para justificar el sueldo (un buen sueldo recibido del estado opresor)

#14 David, Mataro, 10/08/2022 - 07:21

Vete fiando del.magnanimo pequeñin, que vas bien...

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 09/08/2022 - 19:32

Según Pere Aragonès la independencia de Cataluña llegará por un acuerdo negociado entre ERC y PSOE. Ese es el camino.
¡El camino que lleva al Infierno!

#11 Catalonia, Barcelona, 09/08/2022 - 17:24

Un paiset que se les donava de culte i el que hi ha és molta llana al clatell, se'ns pixen a sobre i jodidos pero contentos, enveja dels andalusos que han obert els ulls, i sense fer soroll els han dit, otro día será hermano, se os ha acabao la fiesta del cortijo andalú