Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2023. 09:28h.

Aragonès retreu a Junts que pactés amb el PSC a la Diputació

Recorda que els Pressupostos els va el·laborar "l'anterior conseller d'Economia"

Aragonès retreu a Junts que pactés amb el PSC a la Diputació

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una compareixença, ha defensat que "aquest Pressupost és un pas endavant que culmina el model de país". També ha considerat que "reforça el Govern de Catalunya però el més important és que és positiu per a la ciutadania".

Aragonès ha dit que "és absolutamente desitjable que Junts Doni suport als Presupostos". "Han pactat els Pressupostos de la Diputació de Barcelona on governen Junts i el PSC", ha recordat.

També ha explicat que "l'anterior conselller d'Economia de Junts va ser el primer que va intentar incorporar el PSC a la negociación dels Pressupostos". "El que no forem és baixar els impostos als més rics de Catalunya, ha advertit. Amb tot, Aragonès condidera que "no hi ha cap motiu" perquè Junts no se sumi a l'acord.

Pel que fa a la qüestió de l'aeroport del Prat, ha assenyalat que "l'objectiu ha de ser la millora de les connexions intercontinentals". Ha evitat parlar d'"ampliació" i ha posat de relleu el respecte a la biodiversitat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 02/02/2023 - 22:15

El PSC parece la casa del pecado, el lugar donde se traicionan los unos nacionalistas con los otros nacionalistas. Acostarse con un socialista es una liturgia, un homenaje, una conexión trascendente con el pecador. Una exhibición de carne. Y la conexión se nota desde el olor.

#4 Telamarinera , Vng, 02/02/2023 - 18:16

El “contrato” lo hicieron con la señora “consuerte” del Sr de Waterloo.

#3 JuntsxSI, Barcelona, 02/02/2023 - 12:39

Els indepes només saben que fer-se retrets els uns els altres, la pela és la pela

#2 Barcelonés, los secesionistas odiáis BCN, 02/02/2023 - 10:51

hombre, han pactado en la Dipu porque tenían que garantizarle el momio a la rumana, que si no Puchi se enfada

#2.1 Cesc, Bcn, 02/02/2023 - 11:23

Doncs aleshores que no es queixin els de Junts pel càrrec.

#2.2 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 02/02/2023 - 22:53

Si hubiese moralidad en la partitocracia española, la política ejercería un enfoque pragmático al servicio de la ciudadanía

Pero al contrario de servir,la utiliza: para beneficio del partido y sus integrantes

#1 Marc de Vich, Vich, 02/02/2023 - 10:19

Aragones, ha adelantado al tren camión pesado de la ex-CIU, y mira por el retrovisor y con risotadas, como los ha adelantado y dejado como lastre del pasado y del procès, lo que no ve el home petit, que aduras penas llega a los pedales de su coche, es la realidad de la pared que tiene delante. ¿en qué se va a gastar las pasta? seguro que en chuches