Publicitat
Política · 19 de Gener de 2021. 19:21h.

Aragonès s’amaga

El conseller d’Exteriors compareix en comptes del vicepresident

El conseller d’Exteriors, Bernat Solé, ha hagut de comparèixer en roda de premsa per acompanyar la portaveu del Govern, Meritxell Budó. El vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, no ha sortit a donar explicacions malgrat que totes les mirades estan posades en ell. Aragonès va convocar eleccions pel 30 de maig, potestat que no tindria reconeguda un president en funcions.

Bernat Solé, però, ha volgut justificar l’absència de Pere Aragonès en roda de premsa i, a preguntes d’e-notícies, ha al·legat que “em correspon a mi com a conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, amb la competència per a organitzar processos electorals”.

També ha argumentat que “era important avui traslladar la situació a la qual ens porten aquestes mesures cautelars i per tant informar de les mesures que s’han pres pel Departament competent”.

Solé, d’altra banda, ha intentat justificar que països com Uganda hagin celebrat eleccions i a Catalunya les vulguin ajornar, en el fet que els comicis catalans “és un mecanisme automàtic a partir de la inhabilitació del president Torra”. “Els països que han celebrat eleccions ho han fet en una finestra de seguretat que nosaltres no hem pogut escollir”, ha assegurat.

Pere Aragonès
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/01/2021 - 12:45

Típica táctica de los valerosos gustaría indepes: esconderse y echarle la culpa a Madrit.

#6 Josep, Olot, 20/01/2021 - 06:27

Es tipic de tots ells el amagar-se. Quant no es darrera d una cortina es en un maleter de cotxe.

#5 Albert, El masnou, 19/01/2021 - 23:36

El "petit princep" covard...

#4 Benet S., Barcelona, 19/01/2021 - 22:08

Amagar-se, fugir i arronsar-se davant d'un jutge es el procedir d'aquests bandarres. Llueixen valentia davant un micro de la tvres o bramant enganys al ramat que tot s'ho empassa pero quan els hi descobreixen la trepallada,la ilegalitat, son uns covard integrals. Sempre tenen algun titella que fan sortir, com el tal Solé cantant caramelles...

#3 Masias , Mis posaderas , 19/01/2021 - 21:14

No es que se esconda, es que con la altura de la nevada que ha soltado la Filomena, ni la coronilla se le ve