Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2021. 10:35h.

Aragonès s'emmiralla en Macià

"Justícia social, progrés col·lectiu i llibertat nacional"

Aragonès s'emmiralla en Macià

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha criticat el discurs del Rei Felip VI d'aquest divendres, a la nit prèvia al dia de Nadal. Aragonès ha assegurat, aquest dissabte en l'ofrena floral a Francesc Macià, que ha estat "un discurs buit, que no va aportar res".

"La veritat, n'esperàvem ben poc i ha aportat molt poc. Nosaltres som republicans, som un govern compromès amb els valors republicans i avui veiem un contrast molt clar", ha afirmat el president de la Generalitat.

Sobre Francesc Macià, Aragonès ha dit que "és un exemple a seguir, és un exemple d'un president republicà, el primer president de la Generalitat republicana, que va recuperar aquesta institució, el que va aconseguir la proclamació de la república catalana el 14 d'abril de 1931".

"La causa de la justícia social, del progrés col·lectiu necessita la llibertat nacional. Per això defensem la república catalana, per això defensem la independència com la millor eina per aconseguir la justícia social, la igualtat d'oportunitats i el progrés del nostre país", ha manifestat.

Aragonès també ha aprofitat per fer "un record i un agraïment a tots els professionals sanitaris que aquests dies de Nadal també estan cuidant a aquelles persones que més ho necessiten". "Hem d'extremar la precaució", ha afegit.

El president Pere Aragonès ha estat acompanyat pel vicepresident Jordi Puigneró i les conselleres Laura Vilagrà, Gemma Geis i Teresa Jordà en l'ofrena floral a Francesc Macià.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 26/12/2021 - 22:03

"Aragonès s'emmiralla en Macià..."

¿Y este ahora que quiere, que le nombren teniente coronel...? Pues se siente, uniformes para niños no hay...

#21 margalida recasens, bcn, 26/12/2021 - 15:16

Què vigili perquè des de l'ajuntament igual l'afusellan

#20 M, Sabadell, 25/12/2021 - 19:05

Nadie ve que los valores republicanos aporten nada bueno a Catalunya, sino todo lo contrario, enfrentamientos y división, carestía de vida, pobreza (excepto para los del lacito), marcha de empresas, inseguridad, okupas e irrelevancia institucional.
Y para rematar, rendir homenaje por declarar la república durante unos días es ridículo y cutre.

#19 Joan Ferrandis, Barcelona, 25/12/2021 - 14:55

A ambos Presidents les adorna un supremacismo decimonónico e integrista.

#18 Decebut, bcn (tbn), 25/12/2021 - 14:43

Vosaltres aporteu molt: als que patim la brutal inseguretat ciutadana, als que no ens podem jubilar perquè hi ha diners per tot menys per les jubilacions, als que ens insulteu cada dia a la vostra p TV, als que ens conculqueu els nostres drets...

#18.1 Decebut, bcn (tbn), 25/12/2021 - 17:00

Espero que aviat Tabàrnia serà autònoma i no haurem de patir més els vostres abusos i les vostres humiliacions.

De dignitat en tenim tots!

Visca Tabàrnia lliure! Visca Espanya unida!