Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2021. 11:46h.

Aragonès s'obre a pactar amb els Comuns

"Proposo que treballem la proposta dels Pressupostos"

Aragonès s'obre a pactar amb els Comuns

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha allargat la mà a En Comú Podem per negociar el projecte de Pressupostos de la Generalitat, però "sense excloure els partits de la majoria d'investidura" que conformen ERC, Junts y la CUP.

Després que la CUP hagi anunciat que presentarà una esmena a la totalitat als Pressupostos, Aragonès ha proposat a la líder dels comuns, Jéssica Albiach, que "treballem en aquesta proposta de pressupostos, que ens asseiem i en parlem". "Mirem la possibilitat d'ampliar la majoria que va permetre la investidura amb una majoria més àmplia", ha sentenciat.

Albiach li ha retret que no vulgui negociar uns Pressupostos amb un suport "ampli" i l'ha acusat de "no tenir visió". "Estem a set de novembre i vostès encara no han aixecat el telèfon per trucar-nos", ha lamentat.

La líder dels Comuns ha reclamat incloure als comptes de la Generalitat "indústria, psicòleg públic, dentista públic, fer de Catalunya un país de trens i un pla de barris verds". "Hem de fer el salt i deixar enrere uns pressupostos on s'imposen les dinàmiques sociovergents i conservadores", ha conclòs.

 

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, bcn, 18/11/2021 - 15:16

HABRIA QUE SABER LO QUE DICEN LOS INVERSORES , MULTINACIONALES Y EMPRESATRIOS EN GENERAL ANTE ESTE AMBIENTE DE "PAÍS".

#5 BEJOTA, bcn, 18/11/2021 - 15:15

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/11/2021 - 16:51

No se abra tanto que se va a descoyuntar. O lo van.

#3 joan, manresa, 17/11/2021 - 16:30

El Casal i tencant ya la seva paradeta..--Tanquem perquè las diríem molt grosses..,i no serien publicades. Las desbarrades son ya tant grans i a diari ,que millor plaguem i anem a la partideta..,Sr. Cigronet de secà..,i M.H.P....,Sr. Aragonés, millor no s'obri mes..,millor començar a tancar....,algunas portes obertes .I lo millor posar URNES ! !

#2 Marc de Vich, Vich, 17/11/2021 - 13:39

I que poseu com exemple d'eficacia del comuns, Barcelona?, o ho feu simplement pel odi que teniu a la Constitució. Aquest es el vostre ideari, o religió, odi a España i tot el que la representa, encara que es la que posa els cuartos, i amics tot el que va contra ella. Això es com un castic que porteu a sobre, a veure a qui li cau, no ploreu despres