Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2021. 16:21h.

Aragonès urgeix JxCat a arribar a un acord

El candidat d'ERC diu que "no és moment de xutar la pilota endavant"

Aragonès urgeix JxCat a arribar a un acord

El coordinador nacional i presidenciable d'ERC, Pere Aragonès, ha emplaçat JxCat a tancar un acord per formar Govern "com més aviat millor" i a "no xutar la pilota endavant" en una compareixença de premsa aquest dissabte al matí.

Aragonès ha insistit que cal iniciar la legislatura i tenir un Govern "amb totes les funcions" i que sense més "dilacions" es posi en marxa el nou executiu, que ha "d'atendre les grans qüestions estratègiques" de Catalunya i les "urgències del moment".

L'encara vicepresident amb funcions de president ha deixat clar que l'acord que ERC manté amb la CUP es pot ampliar i complementar amb les aportacions de Junts i ha evitat concretar els esculls que impossibiliten tancar ja un acord amb JxCat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial, Santa Coloma, 10/04/2021 - 19:01

Que pesao el niño con su silla, si es que no paran de enfurecerlo, y el bendito obsequia a la elefanta con una presidencia. Entró alborotando la cacharrería y allí la tienen, felizmente balanceada sobre la tela de una araña hostigando al chaval. No aprenden.

#3 Masias , Mis posaderas , 10/04/2021 - 18:07

Este sabe que puede hacer todas la barrabasadas que quiera. Si la lía parda, al final lo acabará juzgando un tribunal de menores.

#2 Benet S., Barcelona, 10/04/2021 - 17:51

El petitó de la banda que fa el paperet de titella d'aquell parell de farsants, el fugit i l'altre entre reixes, està esperant que els seus kapos arribin a pactar per colocar familiars, amiguets i amistançades a les diferentes institucions...i ell disimulant amb l'escena de demanar un acord... trista figura la d'aquest miniatura teledirigit...

#1 Josep, Olot, 10/04/2021 - 16:44

El petit princep te pressa per esser president...