Publicitat
Política · 24 de Maig de 2022. 14:41h.

Aragonès veu en perill “la nació catalana”

Adverteix que amb la immersió “ens hi juguem el futur d’aquesta societat”

Aragonès veu en perill “la nació catalana”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en roda de premsa, ha tornat a reivindicar que “la immersió és un model d’èxit” i ha considerat que amb l’escola catalana “ens hi juguem el futur d’aquesta societat i la nació catalana”.

El president ha defensat una “concepció cívica de la nació catalana” on “el català juga un paper central”. "Treballem per enfortir al màxim el consens lingüístic existent al país. Ens hi juguem ser una nació d'elecció i no d'imposició, amb la llengua catalana com a element aglutinador. Una nació plural, diversa i inclusiva”, ha assenyalat.

Per la seva banda, el vicepresident Jordi Puigneró, ha considerat que ”tenim un repte superior que és avançar cap a la resolució del conflicte polític amb l'Estat per fer Catalunya un subjecte polític reconegut internacionalment”.Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#39 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/05/2022 - 16:07

No puede peligrar lo que no existe

#38 Vicente, Barcelona, 25/05/2022 - 14:03

La region catalana no, pero tu cargo y el de todos los que forman parte de tu governet seguro que si.

#37 bejota, bcn, 25/05/2022 - 12:42

ESO , PERE, ES IMPOSIBLE PORQUE CATALUÑA NO HA SIDO NUNCA UNA NACIÓN.AL MENOS HASTA EL DÍA DE HOY.

#36 PIRRON, BARCELONA, 25/05/2022 - 12:32

En su mentalidad fanática y para lograr su s fines, necesita intoxicar a los adultos mediante la propaganda del régimen (TV3, Prensa, Radio, etc.) e intoxicar a los más jóvenes mediante la imposición del catalán y el menosprecio del español. Pero cada año, en el mundo aumentan los que hablan español mas que los habitantes de Cataluña. Negro fu

#35 El perill real, Galaxia amunt, 25/05/2022 - 11:58

Certament amb "líders" com aquest i la resta de gaslifardeus que gaudim, no hi ha dubte que la catalanitat en tots els sentits està en perill, si més no per l'efecte de rebuig que causen arreu.