Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2021. 10:03h.

Aragonès vol esquivar la qüestió de confiança de la CUP

Marta Vilalta afirma que ja no té “sentit”

Aragonès vol esquivar la qüestió de confiança de la CUP

Marta Vilalta, darrera d'Aragonès, durant el darrer ple del Parlament

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, en una entrevista a l’Ara, ha rebutjat la qüestió de confiança de la CUP a Pere Aragonès, un dels acords pactats entre ambdues formacions per a l’actual legislatura.

“És evident que aquesta qüestió de confiança, després de l’aritmètica per l’aprovació dels pressupostos, perd sentit. A nosaltres ens agradaria que ERC i la CUP ens anéssim trobant i avaluant el transcurs de la legislatura”, ha manifestat la portaveu.

Pel que fa a la mesa de diàleg, ha assegurat que “ens consta que es treballa perquè hi pugui haver passos tangibles en el procés de resolució del conflicte. S’està treballant amb la màxima discreció perquè en la pròxima reunió hi pugui haver passos que evidenciïn que s’està avançant”.
 
“Hi ha un consens a la societat de gent que voldria votar sobre el nostre futur. I això tenim un lloc on poder defensar-ho que és la taula de negociació. Aprofitem-la. I hem trobat a faltar aquest compromís de JxCat amb el procés de negociació”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Rafel, Olot, 31/12/2021 - 13:02

Quina catalunya que estas deixant patufet, no quedara res en peu.

#3 joan, manresa, 30/12/2021 - 12:16

Can Mingo"..,12:19 h..---I tanquem ya la paradeta..----¿ Consens de la nostra societat sobre el nostre futur...???. U tindria que explicar molt millor i tot i axis fora tant clarificador com un cuadre del "cubisme"...,No ens fem trampas al solitari...,una cose es lo que volem..,i l'altre es lo que podrem tenir...,prou ya de fer volar coloms...

#2 Marc de Vich, Vich, 30/12/2021 - 10:39

Los del régimen, estaban sobre estimulados para ir a votar, y solo sacaron el 21,6% del censo electoral. ¿De que mayorías hablan? Siguen con sus sueños húmedos, y sin entrar en la realidad. 1)Económicamente no es viable2)No son mayoría para cambiar nada3)Quieren mantenerse en el poder4) Sin la CUP no suman. El resto sobra. Ganó la abstención

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 30/12/2021 - 10:30

¿Pero no dijo el Casiguapo que aparcaba la mesa de negociación ya que ahora las prioridades eran otras, y los republicanos con el Netflix ya se podían dar por satisfechos? Será tan grande el chiste y el cabreo de los cuperos, que lo mejor será que se los quiten de encima. La línea que separa al héroe del payaso es muy fina. Y Rick, lo son.