Publicitat
Política · 4 de Març de 2021. 22:23h.

Aragonès: "Vox cultiva l'odi"

"És una amenaça en tota regla per a la democràcia"

Aragonès: "Vox cultiva l'odi"

El coordinador nacional d'Esquerra i candidat a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat que "VOX és una formació que cultiva l’odi i és una amenaça en tota regla per la democràcia". Ho ha dit durant la conferència "Un govern al costat de la gent" que ha pronunciat a l'espai Serrahima de Barcelona, on ha defensat el cordó sanitari contra la formació de Santiago Abascal al Parlament.

Aragonès ha manifestat que "el tercer pilar de la nova Generalitat republicana és l'impuls d'un pacte antifeixista i en defensa dels drets i les llibertats". Com ja vaig dir durant la nit electoral, VOX és una formació que cultiva l'odi i és una amenaça en tota regla per la democràcia", ha sentenciat.

El vicepresident en funcions ha remarcat que "ens oposarem sempre al seu discurs" i ha assegurat que "desmuntarem les seves mentides, una a una". "No descansarem fins a aconseguir apartar el seu feixisme de les institucions i de la societat catalana", ha reblat.

El dirigent republicà creu que "la irrupció del neofranquisme de VOX que el PP i C's han ajudat a blanquejar i que hem d'aïllar i frenar com sigui per evitar que acabi de minar la salut d'un sistema democràtic feble, enrocat i incapaç d'afrontar els conflictes inherents a tota societat comptant amb la gent, partint de la ciutadania, que al cap i a la fi, és la raó de ser de tota democràcia".

Finalment, ha exposat que "la crisi de l'amenaça de l'extrema dreta també és combat construint" i ha proposat "un Pacte Nacional per a la interculturalitat, l'antiracisme i l'antifeixisme". "Combatre l'extrema dreta exigeix el màxim rebuig d'unes idees que són nocives per la convivència i la cohesió social", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#30 Angel, Mad - Bcn , 05/03/2021 - 16:56

Lo dicen los que están negociando con la Cup. La hipocresía no tiene límites. Por el momento no he visto a nadie de Vox destrozando comercios y escaparates, ni defendiendo a los que lo hacen.

#29 Decebut, bcn (tbn), 05/03/2021 - 12:36

Sempre ens haurem de veure emmascarats per una paella bruta.

#28 LeonAnto, Barcelona, 05/03/2021 - 11:44

Mira quién habló, que la casa honró.

#27 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/03/2021 - 11:02

El partido cuyo ex-presidents afirmaba que los individuos de raza negra eran inferiores intelectualmente, se atreve a dar lecciones contra el odio. El partido de los violentos Escamots y del "manifest per la conservació de la raça catalana". Qué desfachatez.

#26 Cau Tv3% , Queralbs, 05/03/2021 - 10:51

Aragones el nen del sonat de Junqueras de Lladoners es un perill y un acosador. Una lacra per Catalunya