Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2008. 21:02h.

Arenas acusa Montilla "d'agressivitat contra el castellà"

L'estranya que el president català hagi "nascut a Còrdova"

Arenas acusa Montilla "d'agressivitat contra el castellà"

Javier Arenas, amb Mariano Rajoy

El president del PP andalús i vicesecretari territorial del PP, Javier Arenas, ha dit que, si el PSE que dirigeix Patxi López arriba al Govern basc, aplicarà "l'agressiva" política lingüística del lehendakari, afegint que en les comunitats governades per socialistes, com Catalunya, Aragó o les Balears, "hi ha més agressivitat" contra el castellà. Arenas s'ha preguntat: "Per què faig aquesta afirmació? Perquè si us fixeu, avui en les comunitats autònomes on hi ha més agressivitat contra el castellà, hi ha presidents del PSOE".

I en concret ha esmentat el president de Catalunya, José Montilla, - "que va néixer a Còrdova" -; el president de Balears, Francesc Antich, i el president d'Aragó, Marcelino Iglesias, que, segons ha dit, "s'ha dedicat en els últims dies a promoure el català a les terres aragoneses".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 juan, zaragoza, 05/10/2008 - 12:34

Lluis dificlmente puede amar aragon si considera que los aragoneses (el 99%) que nos consideramos españoles somos unos genocidas, absorbidos por castilla por hablar castellano(jajjaja vaya jilipoyez) Si vota independencia ni tiene amor propio ni autoestim

#22 Charnego, Barna, 05/10/2008 - 02:21

A JPC: ¿Podrías traducir tu comentario? No lo entiendo.

#21 JPC, Barcelona, 04/10/2008 - 23:19

I jo acuso Arenas i a tot el PP de ser agressius contra la llengua catalana.
Sembla mentida que Arenas tingui dos dits de cervell. Els té?

#20 Lluís, Barcelona, 04/10/2008 - 20:32

Juan, mi padre es de un pueblecito del Sobrarbe y ama Aragón y no reniega para nada... Sin embargo asume igualmente que Cataluña es una nación y votaría por la independencia sin ningún complejo, ¿te queda claro?

#19 Tobies, Barcelona, 04/10/2008 - 19:26

Juan, aprèn a expressar-te sense vomitar ni insultar, i llavors en parlarem. I no parlis amb la boca plena de 'morcilla' si pot ser, que fa pudor i és lleig. Salut, xato!