Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2009. 11:27h.

Arenys inicia la campanya de la consulta per la independència

AM2000, ERC, CIU i CUP faran un un míting unitari amb la participació de destacats líders polítics

Arenys inicia la campanya de la consulta per la independència

Cartell de la consulta

Arenys de Munt ha posat en marxa la campanya informativa de la consulta per la independència de Catalunya, que se celebrarà el 13 de setembre. Està confirmada la participació de les formacions polítiques locals (AM2000, ERC, CIU i CUP) i Catalunya Acció que té l’aval del MAPA, ja que es tracta d’una formació no registrada a Arenys de Munt.

La Comissió Organitzadora està preparant diferents actes a banda dels que tinguin previstos les diferents formacions inscrites a  la campanya informativa. El dia 5 de setembre tindrà lloc un míting unitari de les formacions polítiques que van donar suport a la Consulta (AM2000, CUP, CIU i ERC) amb la participació de destacats líders polítics a nivell nacional.

La Comissió Organitzadora continua oberta a la incorporació de més voluntaris per a col·laborar en la Consulta per la Independència del 13 setembre. El període per inscriure’s finalitza el dia 12 de setembre. Per fer-se'n col·laborador només cal emplenar un formulari al web de la Comissió Organitzadora.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 31/08/2009 - 11:14

Amics unionistes: hi ha alguna cosa més important que ser lliures? i ha alguna cosa més important que destinar els diners que ens roba Madrit als nostres aturats i malalts? Esteu cagadets de por. La Independencia està a prop!

#16 estatcatalaayme, BARÇALONA, 31/08/2009 - 09:53

endavant Arenyencs

no us deixeu intimidar per la manifestació feixista

demostrem a Espanya que la independnecia no es de politica-ficció

#15 http://miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 31/08/2009 - 09:45

Algú sap quants calers val tota aquesta ximpleria? No hi ha atur a Arenys? No hi carrers que s'han d'arregñar?
Sembla un dels referèndums que feia en Franco...quina colla de feixistes de barretina i botifarra...

http://miscosotas.blogspot.com

#14 Joan, Baix Llobregat, 31/08/2009 - 08:25

Andorra també és independent i té com a única llengua oficial el català, però no fan pas fora a ningú que parli castellà o portuguès. Ara bé, allà ningú pot imposar terceres hores de castellà ni declarar inconstitucional les seves lleis.

#13 Joan, Baix Llobregat, 31/08/2009 - 08:23

No, feixista és aquell qui imposa les coses de forma antidemocràtica i sense respectar res. Catalunya no vol fer fora ningú, encara que parli castellà; Catalunya l´únic que vol fer valer és els seus legítims drets lingüístics, polítics i socials.