Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2021. 19:23h.

Argimon queda en evidència

La sentència del TSJC deixa en mala situació el conseller de Salut

Argimon queda en evidència

La sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que afirma que el pla de vacunació de la Generalitat a principis d'any va ser "discriminatori" per als agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Catalunya, ha deixat en evidència el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Durant el passat mes d'abril, en plena polèmica, Argimon -en aquell moment secretari de Salut Pública- va assegurar que "no discriminem mai ni per raons d'edat, ni de gènere, ni de creença, ni de res. M'és igual si és un mosso o si és un guàrdia civil".

L'actual conseller de Salut va afirmar que vacunar als agents suposaria que "endarrerim vacunació de gent de 70 anys, aquí ho deixo". "M'importa un rave quina és la professió que tenen" va dir. "Si no hi hagués hagut l'aturada cautelar d'AstraZeneca, ja serien tots vacunats", va justificar Argimon.

Ara, el Tribunal ha admès el recurs de l'Associació de la Guàrdia Civil, Justícia Civil (JUCIL) i Justícia Policial (JUPOL). El TSJC ha declarat "nul·la de ple dret la inactivitat mantinguda pel Departament de Salut en el desenvolupament de l'activitat de vacunació" als agents dels dos cossos de seguretat.

La sentència ordena al Govern "la continuació d'aquesta activitat de vacunació en igualtat de condicions dels cossos esmentats, amb la resta de funcionaris que realitzen activitats declarades essencials".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 bejota, bcn, 08/12/2021 - 11:48

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#6 bejota, bcn, 06/12/2021 - 17:59

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO

#5 bejota, bcn, 05/12/2021 - 16:26

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO ,

#4 G. Cob. A., El Prat de Llobregat, 05/12/2021 - 07:20

Además del cargo.
Queda en evidencia, se queda en el cargo.
Yo creo que no hacía falta que el TSJC se pronunciará.
No le dió, le ha dado pero esperemos que no le de igual y que CME, CNP y GC por el orden que se quiera, todos.
Prácticas así evocan la antesala de la 2a Guerra Mundial y mientras su desarrollo en Alemanía.

#3 Flanagan , Tabarnia City, 04/12/2021 - 22:35

En evidencia pero no los empuran, todo lo que no sea eso para estos totalitarios es un triunfo.