Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2021. 17:43h.

Argimon renega de ser conseller

El titular de Salut admet que no li agrada la seva feina: "és avorrit"

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en una entrevista al Planta Baixa de TV3, ha reconegut que no li agrada la seva feina. Preguntat per com porta el fet de ser conseller després de 100 dies en el càrrec, ha respost que “no gaire bé, no és una cosa que m’agradi gaire”.

“És una mica avorrit. Però és la meva feina ara, la vaig acceptar i la farem un temps”, ha afegit en aquest sentit. També s’ha mostrat partidari de no reobrir immediatament els locals d’oci nocturn.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 JOSEP EL AVI CULER DE CARDEDEU, NO RENEGA DEL SOU QUE COBRA , 01/09/2021 - 19:00

AIXO ES FACIL,DIMITEIX VOLUNTARIAMENT.PER MOTIUS PERSONALS .JOSEP MARIA ARGIMON ,Pero no diguis mes tonterias NO RENEGAS DEL GRAN SOU QUE COBRES ,No Renega del SEU COTXE OFICIAL .NO Renega dels Molts PRIVILEGIS TE SER CONSELLER .JUDAS Hipocrita si no estas agusto abandona la politica es lo millor ELS ALTRES PENSE CON TU PERO NO HU DIUEN PAS .

#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 01/09/2021 - 18:57

No sabem el que tenim amb aquest home

Avorrit, tip i desencantat pero mentre hi hagi un sol Guardia Sivil al que exterminar no plegara. Esperara a que els jutges estiguin despistats o enfeinats amb la corrupcio dels seus compinches per tornar.ho a intentar

Es un patriota de granit. Catalunya sempre primer, com deia el patriarca del cártel

#3 Gandalfo, Barcelona, 01/09/2021 - 18:57

En un país normal y con un gobierno normal un cargo político que manifiesta publicamente que se aburre estaría cesado el mismo día pero esto es España/Cataluña donde para estas cosas no hay "fet diferencial". En el Gobierno español tenemos al ministro de universidades que además de aburrirse debería ser cesado por baja productividad.

#2 joan, manresa, 01/09/2021 - 18:30

El Casal tencant ya la seva paradeta...---Sr. Conseller.., es una miqueta fort las seves declaracions...., s'està avorrint...???Dons es molt fácil...,dexi el càrrec.., que tenim per aquestes contrades prous Chupa mosques de partits que estan a l'espera d'un troçet de pastel..., i potser i posaran una miqueta d'il·lusió....,valgan Deu de Gover

#1 Luigi., Barcino, 01/09/2021 - 17:59

Si se aburre es porque o no hace nada o lo que hace no tiene ninguna utilidad. Me temo que no es el único.