Política · 27 de Març de 2017. 12:05h.

Arran inicia la campanya del referèndum 'assaltant' la seu del PPC

Els militants de l'organització vinculada a la CUP no se'n van fins que arriben els Mossos

Arran inicia la campanya del referèndum 'assaltant' la seu del PPC

L'organització independentista Arran, vinculada a la CUP, ha ocupat la seu del PPC, al carrer Comte d'Urgell, per donar el tret de sortida de la seva campanya pel referèndum amb el lema "L'organització és la clau de volta".

La mobilització ha comptat el suport de la diputada de la CUP, Anna Gabriel, i de l'exdiputat David Fernàndez. "L'autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí", deia la pancarta que han desplegat els manifestants, que han col·locat urnes de cartró davant la seu dels populars.

Els joves de l'esquerra independentista han empaperat la façana de la seu dels populars amb cartells i adhesius amb el lema de la campanya. També han cridat lemes com "independència, socialisme i feminisme", "qui sembra la misèria recull la ràbia" o "sense desobediència, no hi ha independència".

Els serveis de seguretat de la seu del partit han impedit que els militants passessin del control de seguretat i, posteriorment, han arribat els Mossos, que han desallotjat els joves després que hi hagués moments de tensió. "Fora de les forces d'ocupació", han cridat els membres d'Arran als agents de la policia catalana.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#61 Alwix, Barcelona, 28/03/2017 - 11:43

Quan ho feia la Colau i la PAH no s'esveraven tant...

#60 Casper, Bcn, 28/03/2017 - 08:38

Es que tiene guasa el Fernándes y la Coqueta Gabriel ambos hijos de la inmigración y en plan pose dirigiendo la jauría.

#59 Casper, Bcn, 28/03/2017 - 08:05

De este MACARRISMO lo que me sorprende es la naturalidad del Fernandes y la Coqueta tan tranquilos contemplando la movida.

#58 Manuel, Bcn, 28/03/2017 - 01:21

Quiero recordar q a los q entraron en Blanquerna en Madrid les han caído 4 años x delito de odio, veremos a éstos q son indentificables fácilmente y x un delito igual q les pasa

#57 Pepón, BCN, 27/03/2017 - 23:03

Hace años que el PUC (Partit Unic Catalanista) decidió que al PP había que hacerle un cordón sanitario. Pues ni han podido con ellos y además ha surgido C,s... Ajo y agua