Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2017. 11:07h.

Arran no descarta nous atacs

"No és una qüestió de violència, és autodefensa"

Arran no descarta nous atacs

Així va quedar el bus turístic atacat per Arran

Arran, l'organització juvenil vinculada a la CUP, troba legítim l'atac al bus turístic d'aquest cap de setmana i no ha descartat noves accions com aquesta. La portaveu Laura Flores ha explicat a El món a Rac-1 que "la nostra pràctica política va més enllà d'aquestes accions però també les inclou, per tant, ni dic que les repetirem ni que no". "Actuarem com creiem que calgui en cada context", ha advertit.

Flores també ha dit que "no" tenen previst pagar els desperfectes ocasionats. "És una manera més de protesta, igual de legítima com les manifestacions. Posa sobre la taula que calen moltes maneres de lluitar contra turisme massiu", ha defensat.

"El que trastorna la ciutat -ha denunciat- és el turisme massiu, que fa que la gent hagi de marxar dels seus barris, la destrucció del territori" i ha afegit que l'atac "no és una qüestió de violència, és autodefensa".

"No parlem de la violència que comporta aquest model turístic, no parlem de violència quan condemnes gent a treballar moltes hores, en negre, a famílies que han de marxar del lloc on estan arrelades", ha remarcat.

La portaveu d'Arran ha lamentat que "s'ha fet molta propaganda en contra de qualsevol mena de protesta que sobrepassa els límits del que al sistema li és còmode". No ho fem per gust sinó per necessitat. Aquest sistema econòmic i social ens està declarant la guerra cada dia", ha justificat.

9 Comentaris

Publicitat
#14 XaviBCN, BCN, 31/07/2017 - 20:51

Tin que reconèixer que m'hagués encantat anar dins d'aquest bus. Pel tema d'autodefensa i aquestes coses...

#13 Sergi, Barcelona, 31/07/2017 - 18:07

Ya han pasado 5 dias desde el ataque al bus turistico por los cachorros de la CUP, seguimos a la espera de las correspondientes detenciones y puesta a disposicion judicial de los responsables por parte de los Mossos.
Tienen los vandalos de la CUP carta blanca i patente de corso en Catalunya???
Estamos esperando.

#12 modium, Moià, 31/07/2017 - 16:45

El turisme fa mal, dijous passat una habitació per una nit al Raval, sense finestra, sense armari, sense teuleta de nit, només el llit, 40 euros.

#11 Pep, Sevilla, 31/07/2017 - 13:37

Turismo no, resto de España no, cuando le compra el 50% de su producción, U.E no, con aranceles a los productos y control de las importaciones. Un gran futuro para la República Catalana.

#10 A.K.G., Lleida, 31/07/2017 - 12:09

Imbécils, això es lo que volen a madrid, violència gratiuta per poder tindre una raó per enganchar-se. Que RUCS que sou xiquets. A veure si vos foten un castanyot ben fotut i pareu de fotre lo ruc, RUCS