Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2018. 11:34h.

Arran prepara el 21-D amb pintades a les seus del PSC

L'organització vinculada a la CUP averteix que "tombarem el règim"

Arran prepara el 21-D amb pintades a les seus del PSC

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran, vinculades a la CUP, ha fet pintades en nou seus del PSC quan queden tres dies perquè divendres el Govern espanyol celebri un Consell de Ministres a la Llotja de Mar Barcelona.

Les seus del PSC a l'Hospitalet, Gavà, Sant Joan Despí, Viladecans, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Badalona, Esplugues i Castelldefels han aparegut pintades amb el lema "21-D tombarem el règim" i la signatura d'Arran, que ha convocat a concentrar-se el 21 de desembre davant la Llotja de Mar per "aturar" el Consell de Ministres. "El 21-D serà una jornada de lluita llarga i intensa", van advertir.

El PSC ho ha denunciat a través del seu compte de Twitter i ha dit que "malgrat els atacs seguirem treballant i lluitant per la llibertat, la igualtat i la fraternitat. Defensar Catalunya és defensar a les persones que viuen a Catalunya".

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha anunciat que han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra u ha manifestat que "la intolerància no fa més que animar-nos a seguir treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tots i per a tots".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Veciana, Barcelona, 18/12/2018 - 15:12

Ya sabes,Miquel,vístete de blanco y habla con ellos.

#7 Catanyol, Girona, 18/12/2018 - 15:08

Que limpien las pintadas y a los instigadores de las pintadas que les pasen el cargo de los gastos de limpieza y ademas les pongan una multa.
Que instiguen no pintar, no menazar y no señalar y todo arreglado...en parte.

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 18/12/2018 - 13:29

El PSC es ultranacionalista espanyol, diuen els pocs centenars de nois i noies d'Arran. Però estem en una democràcia parlamentària a on el vot de la ciutadania decideix els seus representants. Cal animar a Arran perque es plantegi presentar-se a uns comicis catalans. A Andalusia, Vox ha asolit 12 escons.

#4 H22, barcelona, 18/12/2018 - 12:53

Al PSC estos 40 años de pujolismo -CDC,ERC,CUP- le han ido muy bien porque se demonizaba todo lo español, y así el PP, su competencia electoral en elecciones generales, no levantaba cabeza en Cataluña.

#3 Un, Un poblet, 18/12/2018 - 12:04

El que cal tombar és el règim nacionalcatalanista, 40 anys patint-lo