Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2016. 09:37h.

Arran s'acarnissa amb Rita Barberà

"Rita cap al crematori a sentir en el propi cos el caloret faller"

Arran s'acarnissa amb Rita Barberà

Tuit d'Arran sobre Rita Barberá

La formació juvenil Arran, vinculada a la CUP, s'ha acarnissat amb l'exalcaldessa de València, Rita Barberà, que va morir ahir a Madrid després de patir un infart. L'esquerra independentista ha enviat Barberà a "fer la mà" i algunes organitzacions locals han fet tuits sobre la seva mort, que s'han compartit des del compte oficial.

Arran Manresa ha publicat una imatge del moment que els serveis funeraris retiren el cos sense vida de Barberá i manifesten "Rita cap al crematori a sentir en el propi cos el #caloretfaller". "S'ha quedat un bon dia!", exposen en un altre tuit amb captures de notícies sobre la seva mort.

"Antes muerta que sin silla" A fer la mà!", ha apuntat la formació d'Igualada des del seu compte de la xarxa social després de compartir un tuit del compte oficial d'Arran, que manifesta que "les joves dels Països Catalans no et trobarem a faltar".

Arran assegura que "no plorarem els seus morts" i, coincidint amb la mort de l'alcaldessa de València, ha fet un cartell amb una imatge de Rita Barberà cap per avall i amb el lema "A fer la mà, Rita Barberá!". "A València, tampoc et trobarem a faltar!", afirma la formació de l'esquerra independentista de la capital del Túria.

"Cofundadora d'Alianza Popular i alcaldessa de València durant 24 anys, el seu nom apareix relacionat als casos de corrupció Gürtel, Emarsa i Noós. Responsable d'anys d'especulació i clientelisme: la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Fórmula 1, la Copa Amèrica, la visita del Papa i un llarg etcètera. Representant de l'espanyolisme al País Valencià", recorda.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#17 Libertad Riera Calvo, Valencia , 25/11/2016 - 19:11

Buenas tardes Sr. Arranz??? Quisiera saber quién es usted para juzgar a los que no conoce. La verdad, yo soy Valenciana. Más bien, de la Comunidad Valenciana y Española ante todo. Sinceramente, en su país (país catalán) será usted una eminencia, pero aqui ciertamente es un auténtico desconocido..

#15 xavier, Bcn, 24/11/2016 - 20:41

No cal argumentar massa. Aquestes noietes son unes malaparides.
A aquest pas, tot el Bages s'haurà d'ingressar a la UVI.

#13 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 24/11/2016 - 14:36

Deuen estar entrenat per quan li toqui al nostre Pujol i aixi ferse perdonar pels miserables afalags del camarada Fernandes oi ?

#12 karhu, bcn, 24/11/2016 - 13:50

El PP de castelldefels (manu reyes) ha robado el 121% del presupuesto del ayuntamiento de castelldefels en un unico año, en el unico mandato que se les otorgo (2013) EL 121% DEL PRESUPUESTO DEL AYUNTAMIENTO EN UN UNICO AÑO!

#12.1 pepe.----, andorra, 24/11/2016 - 15:12

y? vaya novedad q un politico haga eso, llevo viendo hacer eso a los separatas hace decadas en sus respectivos pueblos y me sorprende q no digas lo mismo de los gobiernos de la chene q se han chupado el FLA precisamente por gastarse mas dinero. Eso si, gracias por decirlo.....

#11 botifler1914, sINITACA, 24/11/2016 - 13:14

Se entiende que tanta juventud se hiciera de ETA, hay mucho mal nacido dando vueltas, que solo hace que acumular odio y resentimiento. Tan jovenes y ya tan maleados.