Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2017. 10:36h.

Arran se n'alegra de la mort de Maza

La Guàrdia Civil: "mostra més mesquinesa, baixesa moral i estultícia que ideologia"

Arran se n'alegra de la mort de Maza

L'organització juvenil de l'esquerra independentista, Arran, ha publicat al seu compte oficial de twitter un missatge on deia: "Fins mai, Maza", acompanyat d'una foto cap per avall del traspassat fiscal Maza. Aquest fet ha comportat moltes crítiques a la xarxa social.

La Guàrdia Civil, a través del seu compte de twitter ha piulat: "Alegrar-se de la mort d'una persona potser no és delicte, però mostra més mesquinesa, baixesa moral i estultícia que idiologia". El cos policial ha incorporat al missatge una frase del polític Benjamin Disraeli: "la vida és massa curta perquè la fem mesquina".

tuitguardiacivil.jpg

El fiscal general de l'Estat, Jose Manuel Maza va morir ahir en una clínica de Buenos Aires en la que estava sent atès per un procés infecciós amb afectació de la funció renal. El fiscal general era a l'Argentina per participar en una trobada de fiscals de l'Amèrica Llatina. Abans de trobar-se amb el ministre de Justícia argentí, es va desmaiar. Va ser internat a la Clínica Bazterrica de Buenos Aires, on ha estat a la unitat de cures intensives. Maza, de 66 anys, nascut a Madrid el 23 d'octubre de 1951, era llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid des de 1973 i diplomat en Criminologia a la mateixa universitat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Montserrat, Barcelona, 20/11/2017 - 17:20

Quan algu els farà un escarment a aquesta colla de potuls de la cup? O es que aqui tot s'hi val? Son quatre desgraciats que viuen del cuento i a sobre es permeten manifestar les baixeses mes indignes com riure's de la mort d'una persona.
A aquests bandarres cal aplicar alló d' "acció-reacció" perque si ningu el para els peus escampara com el

#10 Josep, Barcelona, 19/11/2017 - 21:30

cuando una gentuza infame como los de la CUP se alegra de la muerte de alguien es que seguramente no era tan mala persona, y seguro que infinitamente mejor que ellos

#9 Leonidas , Santa Coloma, 19/11/2017 - 19:56

El Gobierno acaba de pedir que no se le haga autopsia, bueno ahora por lo menos ya sabemos que se lo ha cargado fuego amigo.

#8 Alejandro, Barcelona, 19/11/2017 - 15:26

Vale. Cuando muera alguno de los vuestros y alguien diga que se alegra, vamos a ver cómo se alborota y se explaya en descalificaciones el gallinero indepen. A mí el fiscal nunca me acusó de nada ni nunca me mandó a la cárcel, porque siempre he respetado las leyes. Haced vosotros lo mismo y no os acusarán

#7 Taranna, Barcelona , 19/11/2017 - 14:15

No hay que ser muy listo para darse cuenta de que todo lo que venga de la CUP es miserable, mezquino, vergonzoso, etc. La mayoría están porque tiene que haber de todo.