Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2017. 16:55h.

Arrimadas crida a votar Ciutadans després dels insults de Toni Albà

La candidata de C's demana combatre les ofenses amb "els vots taronja"

Arrimadas crida a votar Ciutadans després dels insults de Toni Albà

La candidata a la presidència de la Generalitat, durant un acte amb dones la carpa del partit

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, en referència al tuit de l'humorista i actor Toni Albà que la va titllar de "mala puta", ha manifestat que davant els insults "tenim una eina que són els vots taronja". 

La candidata a la presidència de la Generalitat, durant un acte amb dones la carpa del partit, ha assegurat que rep insults "pel fet de ser dona" i que "tenim una eina per denunciar els insults, que són els vots taronja, amb els quals canviarem els seus insults, atacs i amenaces masclistes per la nostra convivència, la nostra proposta i el seny català, això és el que farem el 21-D".

Arrimadas ha remarcat que vol presidir Catalunya "amb la voluntat de prioritzar les polítiques socials i econòmiques" i contribuir a la millora de les condicions de vida de les dones; també s'ha presentat com el partit que més ha fet al Parlament de Catalunya per millorar la conciliació de la vida familiar i laboral.

La candidata a diputada de Ciutadans Sonia Sierra, ha retret a la CUP que "s'omplen la boca de feminisme i fan el ridícul, tant parlar en femení, però tenen homes al capdavant de les seves llistes".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#11 Regaleja. Bon Scott, Igualada, 15/12/2017 - 08:51

de higiene, eso hace daño a las cuentas de resultados de las empresas nacionales y multinacionales que abandonan "el país". Corolario: una cosa es predicar (socialismo, transparencia, feminismo) y otra es el tacticismo político y aún sabiendo que el adversario lleva razón no dársela. Así que la CUP pierde un huevo de apoyos por montar poll@s

#10 Regaleja. Bon Scott, Igualada, 15/12/2017 - 08:49

También los de la CUP hablan de higiene, vaya que se llenan la boca de higiene política, de higiene feminista, de higienizar el patriarcado, de higienizar la sociedad, de higienizar las empresas y mientras como todas ellas (como se autodenominan el genérico en femenino) y sus votantas (igual comentario) no gastan un céntimo de euro en productos

#9 Carles Ortí, Barcelona, 14/12/2017 - 21:18

Les classes treballadores no podem deixar passar l'oportunitat d'enviar a l'oposició al nacionalisme més retrògrad d'Europa. El 21D l'únic vot possible és Ciutadans. Ja sabem on van a parar els vots al PSC.

#9.1 Rodejet, Barcelona, 14/12/2017 - 22:21

Ciutadans i classe obrera són dos termes antitètics. C'S és un partit de buròcrates nacionalistes, absolutament allunyats de les classes populars, finançat per lobbys financers.
Un obrer que vota C'S és un insult a al intel.ligència, està posant en risc el seu propi futur.

#9.2 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 15/12/2017 - 00:56

#9.1

¿Un obrero que vota a Juntx3%, el partido "burgués-carlista", es decir el PRI [Partido Revolucionario Institucional: oxímoron de libro] catalán, hace lo correcto?¿Debe votar a los chalados de la CUP, que lo que tocan políticamente lo convierten en mi3rda?¿A los comunes, 3/4 de lo mismo? Cs es el menos malo, y no crea que me alegra decirlo.

#9.3 pepe.----, andorra, 15/12/2017 - 11:47

viviremos y veremos, pero en general son todos los politicos, no solo los de ciudadanos, en este caso, ciudadanos espero q ganen aunque solo sea para ver como rabia rodajillo y espero q sea por mayoria absoluta, q soñar es gratis, lo q esta claro es q paso de separatas y de vendidos como psc o pp o mamporreros como colau.

#9.4 Rodejet, Barcelona, 16/12/2017 - 11:22

Boris d'Andorra, si l'argument perquè guanyi la secta albertiana sigui per " hacer rabiar " els que no deliren com tu, demostra perquè serveix votar a l'extremisme espanyol, per destruïr, per això Boris d'Andorra és lúnic que serviu, per destruïr societat , construïnt intolerància, odi i fanatisme.

#8 NI CASO, Massa vi, 14/12/2017 - 20:41

No estem a 1714. FA mes de 300 anys. Rafael de Casanovas es va passar a Felip V. ARA es 2017. Hi ha internet. Tothom te acces a la Informació. Al segon. Tot queda gravat. Tothom surt retratat. I les MENTIDES tenen les potes molt curtes. Programa electoral, solucions als problemas greus. Aixo volem. En democracia. Visca Catalunya i Visca Espanya.

#6 Jose, Bcn, 14/12/2017 - 19:35

Nobos podeis imaginar el mal qe les haria qe ganara ines.arrimadas las elecciones.gobernar no lo se
Por.lo tsnto ahi tienes mi voto INES
I