Publicitat
Política · 9 de Maig de 2019. 10:49h.

Arrimadas denuncia una pintada davant del seu domicili

"El Parlament reflecteix la confrontació que ha generat el nacionalisme"

Inés Arrimadas s'ha acomiadat aquest dijous com a líder de l'oposició a Catalunya deixant el grup parlamentari de Ciutadans visiblement emocionada i ha manifestat que "aquest Parlament reflecteix la confrontació i divisió social que ha generat el nacionalisme". "El procés ha fet molt de mal a Catalunya i això s'ha vist reflectit en els seus representants legítims", ha sentenciat.

Arrimadas, que ha tret pit del seu grup parlamentari com "el millor" i "guanyador de les eleccions del 21D", també ha desitjat "el millor en el personal" a tot l'hemicicle. En la seva intervenció, ha exhibit la fotografia d'una pintada al carrer de casa seva on es pot llegit "Passi-ho bé, Inés" acompanyat de llaços grocs. "Aquest llaç groc que vostès utilitzen i posen a tot arreu ens el trobem en els nostres domicilis els que lluitem per la llibertat", ha denunciat.

"Com molta altra gent, he estat catalana d'elecció, i mai vaig pensar ser en política", ha assegurat: "Però la defensa de la igualtat, de la justícia social, em va portar aquí". "Sempre ha estat molt dur lluitar contra el nacionalisme, però tornarà a valer la pena", ha continuat Arrimadas, que ha reivindicat que marxa a Madrid per construir una "alternativa de govern": "Governarem a Catalunya i governarem a Espanya".

Arrimadas ha donat la mà a continuació a tots els membres del Govern presents a l'hemicicle, inclòs Torra. La bancada d'ERC i JxCat no l'ha aplaudit, però alguns diputats, com Albert Batet i Sergi Sabrià, entre altres, han baixat al seu escó per donar-li la mà o dos petons, així com el líder del PSC, Miquel Iceta, i el diputat del PP Santi Rodríguez.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#16 catalanoide , bcn, 09/05/2019 - 16:48

Separatas, de profesión dar la lata, por no decir, porculeros...pesaos

#13 Guido, Bcn, 09/05/2019 - 16:08

"...la confrontación generada por el nacionalismo", para no generar confusión hay que decirlo todo. La confrontación la genera el "nacionalismo español", que es el nacionalismo impositivo y agresivo, no el nacionalismo catalán que es defensivo y pacífico.

#13.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 09/05/2019 - 22:00

Te refieres a este pacifismo?

"si quitas lazos amarillos te mataremos feixista de mierda. Eres un invasor no deseado y dentro de poco te echaremos."

CDR dixi

#13.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/05/2019 - 15:31

Ahhh, ahora lo entiendo.. cuando lanzais piedras a los que asisten a actos de otras opciones políticas, lo hacéis pacíficamente ¿No?

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/05/2019 - 14:47

"Inés Arrimadas se ha despedido este jueves como líder de la oposición en Catalunya"

Un gran Dia de Festa Nasiunal per la nostradissima i enquistada carcundia nacionalcatolica i ultramontana

Al.leluia

#9.1 Juanico, Bcn, 10/05/2019 - 08:41

Silencios, túneles, luces naranjas,...

Esotérico y sin otra aportación que la rabieta de perder la mitd de los votos de las autonòmicas en Cataluña.

La derecha rancia y vacía deja paso al PSC

#9.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/05/2019 - 15:32

¿El PDCAT deja paso al PSC?

#8 Visquin els Països~ANDALUSOS !!! ... ANDALUCÍA, BADAJOZ, MURCIA, CASTELLAlaNOVAsud,, LaVegaBaixa, ALEMTEJO, ALGARVE, GIBRALTAR, el RIF, CeutaMelilla, CANARIAS, HISPANOamérica..., 09/05/2019 - 14:43

=LA QUIEBRA DEL ESTADO DE LAS AUTONOMÍAS=

En ESPAÑA...
=SOBRAN LAS AUTONOMÍAS=; así de claro...

El Estado de las autonomías, que surgió de la Constitución de 1978,
ha FRACASADO rotundamente,
convirtiéndose más bien en el "Estado de las ANOMALÍAS"...

#7 Visquin els Països~ANDALUSOS !!! ... ANDALUCÍA, BADAJOZ, MURCIA, CASTELLAlaNOVAsud,, LaVegaBaixa, ALEMTEJO, ALGARVE, GIBRALTAR, el RIF, CeutaMelilla, CANARIAS, HISPANOamérica..., 09/05/2019 - 14:36

=“ESPAÑA SIEMPRE”=

Nace una plataforma para SUPRIMIR las "autonomías"...

“Defendemos una España sin autonomías, con un solo Gobierno, un solo Parlamento que sea expresión de la soberanía nacional y un único Tribunal Supremo”...