Política · 8 de Maig de 2019. 12:55h.

Arrimadas: "No confongui Catalunya amb l'independentisme"

Torra replica que Ciutadans està en "procés de liquidació"

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, han mantingut un intercanvi de retrets durant la sessió de control al Parlament. La líder de Ciutadans ha començat el seu discurs qüestionant la capacitat oratòria de Torra: "No demostri com de poc hàbil és, que és el president de la Generalitat i li paguem el sou entre tots".

La líder de la formació taronja li ha dit que "vostè és un president investigat per desobediència. Vostè és un president tutelat per un fugit i qüestionat pel Parlament de Catalunya". "Tregui's la bena groga dels ulls, senyor Torra. Miri els problemes socials dels catalans, miri la majoria social dels catalans que no som independentistes, mirin el mal que ha fet el procés", ha reclamat.

Finalment, li ha demanat que "no es confongui, no confongui Catalunya amb l'independentisme". "I sobretot, no confonguin Sánchez amb Espanya, perquè Sánchez és un president elegit, però que no està a l'altura del gran país que és Espanya", ha sentenciat.

Torra, per la seva banda, ha dit que la formació de Rivera està en "procés de liquidació" a Catalunya i ha afegit que "han fracassat" perquè, segons ell, "no tenen absolutament cap projecte". "Miri, senyora Arrimadas, escolti un moment:... Sent aquest silenci, senyora Arrimadas? Doncs aquest silenci és el que queda del seu pas pel Parlament: el no-res", li ha dit en al·lusió a la frase d'Albert Rivera en el debat de les eleccions espanyoles.

"Vostè no ha construït res, no ha volgut dialogar amb ningú, ha crispat, ha volgut trencar, ha volgut fracturar. Vostè és l'antipolítica. Vostè vol per a aquest país l'antipaís. L'única política que té vostè per a Catalunya és aplicar l'article 155, carregar-se les seves institucions", ha conclòs el president.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Perico, Matadepera, 08/05/2019 - 18:16

Los liquidadores de CIU (Casa Pujol y Cía.), después liquidadores de CDC (Casa Pujol) y ahora en liquidación del PDeCAT (lo que quedó de Casa Pujol desde la marcha de Pujol) hablan de imaginarias liquidaciones ajenas. Experiencia en liquidar, desde luego, no les falta.

#9 Vlac, Barcelona, 08/05/2019 - 17:12

Inesica: Vete a Madrit y descansa.... Tu trabajo ha sido inconmensurable , pero es predicar en el desierto.
En Madrit descansarás... Llevo más de un año queriendo vender mi patrimonio inmobiliario para cruzar el Ebro y vivir con tranquilidad , pero es imposible porque el destrozo de la economía de mercado en Cataluña es inconmensurable......

#8 Vlac, Barcelona, 08/05/2019 - 16:56

El Torra no es el problema. Son los oligofrénicos que han decidido con sus votos que sea el MHP president de la Generalitat.

#7 Demetri, Barcelona, 08/05/2019 - 16:45

La rabia que desprende este sujeto no tienen limites. Cuando el personajillo escucha las verdades su cara de vicario desquiciado se colorea porque no tiene ni argumentos ni dignidad para rebatirlas. Suerte tiene el pájaro que Inés se va a Madrid porque durante todo este tiempo le ha cantado las cuarenta dejandole como un inutil e impresentable.

#6 Agustin, Barcelona, 08/05/2019 - 15:53

Torra, convoca elecciones y veremos quien de verdad está en proceso de liquidación. ERC os va a pasar la mano por la cara a toda la banda del 3%.