Política · 15 de Juliol de 2017. 10:13h.

Arrimadas: "Per ser conseller no calen estudis ni currículum”

“Només cal ser molt independentista i tenir el carnet de l'ANC"

Arrimadas: "Per ser conseller no calen estudis ni currículum”

Inés Arrimadas (foto: Ciutadans)

La cap de l’oposició, Inés Arrimadas, ha assegurat que a Catalunya “per ser conseller no calen estudis ni currículum” i ha afegit que “només cal ser molt independentista i tenir el carnet de l'ANC". D’aquesta manera, ha valorat els canvis en el Govern realitzats aquest divendres pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. La líder de Cs a Cataluynya diu que la trajectòria de molts dels consellers no tingui res a veure amb el paper que se'ls ha assignat perquè "no els importa governar i només estan obsessionats en parlar del monotema: separar-se d'Espanya i de la UE".

Arrimadas ha afirmat també que "fan discursos fora de la realitat i allunyats dels problemes dels ciutadans". "Els polítics hem de solucionar problemes i no generar-ne més”, ha reblat. En aquest sentit ha recordat que el grup parlamentari de Ciutadans és "l'únic que compta amb metges, professors o enginyers que poden fer propostes sensates i realistes perquè saben del que parlen".

La líder de Cs a Catalunya creu que l’1 d’octubre es constatarà "una nova mentida i un nou fracàs de Puigdemont" perquè no hi haurà urnes. I ha celebrat que el Govern s'hagi posat "data de caducitat". "Estarem esperant que posi les urnes de veritat per aixecar les catifes de la corrupció, la Generalitat necessita aire fresc, gent professional, assenyada, realista i dialogant", ha conclòs.

31 Comentaris

Publicitat
#24 alexei, Barcelona, 17/07/2017 - 17:14

Es veu que Clara Ponsatí no té estudis ni currículum... Tampoc Josep Forn....

#23 Benito, Gerona, 16/07/2017 - 11:22

Señora Arrimada. Con todos mis respectos ,tendría que saber que en muchos pueblos de España , la Autoridad máxima, no tienen estudios superiores, para desempeñar dicha labor, solo tiene el carnet del Partido, y se presentan por las ideas, , y los partidos les da su bendición, para representarles, eso como lo llama, Usted, ?

#23.1 JC, Barcelona, 16/07/2017 - 21:52

Falta de preparación para la función que desempeñan.

#22 Alba, Blanes, 15/07/2017 - 18:49

Arrimadas, perque et fan tanta por les urnes?. No vols saber que opinen els catalans de la independència en vot secret ? Por a les urnes...sospitós....

#22.1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Cap a Ítaca? ni a les Medes, 15/07/2017 - 22:06

Urnes? quines urnes? aquestes que no teniu nassos per comprar? Aquestes urnes manipulades per "els voluntaris"?
Fa molts anys que es vota a Catalunya, deixeu de plorar, els separatistes no podreu segrestar la llei.

#21 vicedo, barcelona, 15/07/2017 - 17:10

Necessitem una Presidenta de la Generalitat com Inés Arrimadas, una persona competent, i que no tingui rés a veure amb la corrupció imperant al nostre país. Hem d´aconseguir treure d´una vegada a tots els Junqueres, Puigdemont, la gent de la "CUP", la Gabriel, la Rovira, i demés brossa, etc etc.....

#21.1 alexei, Barcelona, 17/07/2017 - 17:15

Per no tenir res a veure, ni tan sols ho té veure amb Catalunya.... Pasaba por aquí, vi luz y decidí subir.

#20 Farta, Bcn, 15/07/2017 - 17:07

No, només cal ser un pilota.