Publicitat
Política · 28 de Gener de 2021. 13:40h.

Arrimadas recupera un vídeo xenòfob d'un candidat de JxCat

Aurora Madaula es va comprometre a no "tolerar insults"

Arrimadas recupera un vídeo xenòfob d'un candidat de JxCat

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha recuperat el vídeo del mosso independentista i candidat de JxCat, Albert Donaire, on afirmava "els andalusos són 'molt salaos' com diuen ells, però després no tenen gens de respecte".

"Això sí, per cobrar els diners del PER i treballar tres mesos i va estar nou mesos vivint la vida de bar en bar són molt vàlids, mentre els nostres agricultors a Catalunya estan suant dia a dia el seu sou", afegia.

"Perquè ja em direu el que cal vendre d'Extremadura en el món perquè té un turisme i unes empreses que fan por. Això sí, les paguem els catalans", assegurava.

"Som molts els catalans amb origen andalús o extremeny. I és un orgull. L'odi i el supremacisme de persones com aquest candidat de JxCat no poden seguir en el poder. Tenim l'oportunitat d'obrir una etapa de respecte, convivència i llibertat a Catalunya. Aprofitem-ho”, ha sentenciat Arrimadas.

La diputada d'JxCat, Aurora Madaula, es va referir dies enrere a la suspensió de militància de l'excandidat Josep Sort per insults a twitter i va assegurar que des del seu partit "no tolerem ni tolerarem mai actituds que suposin una ofensa a les altres persones i actuem en conseqüència". 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Resistencia , Flors i violes , 29/01/2021 - 13:50

Y esto lo dice el mossito valiente sancionado y que lleva más de un año de baja para seguir cobrando sin hacer nada. Bueno, se dedica a colgar vídeos y twist chorras, a insultar y a presentar su candidatura como patriota del año.
Con estos especímenes no se puede caer más bajo.

#12 Neferu, Barcelona, 29/01/2021 - 09:52

Pues ahí está libre , con una inmunidad absoluta el mosso Donnadie tan facha como Milans del Bosch. Me dan ganas de hacerme independentista para gozar de todas las prerrogativas sociales y económicas que tienen ellos. Sen indepen, manifestar odio a España se ha convertido en una industria muy lucrativa sin tener que dar palo al agua

#11 Flanagan, Tabarnia City, 29/01/2021 - 07:34

El único campo que ha pisado ha sido un campo de nabos.

#10 Ramon, Lleida, 28/01/2021 - 23:12

Ha parlat el treballador del mes: ha estat de baixa, i continua estant, més temps que en actiu.

#9 Eudald, Lleida, 28/01/2021 - 23:03

Pagesos treballant a Catalunya? Vine a visitar els camps de fruita de Lleida i veuras qui doblega l'esquena.