Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2017. 23:06h.

Arrimadas s'imposa a Rovira

La candidata d'ERC, a la defensiva en el cara a cara de 'Salvados' per la polèmica dels morts i les dades personals del referèndum

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, s'ha imposat a la d'ERC, Marta Rovira, en el cara a cara organitzat pel programa Salvados que dirigeix Jordi Évole. Rovira, mentre tornava amb cotxe després del debat, ja ha expressat alguns dubtes.

Arrimadas ha donat la sensació d'anar ben preparada i ha començat recordant que l'Ajuntament de Llavaneres (Maresme), amb alcalde d'ERC, l'ha declarat persona non grata.

En un altre moment del programa, ha exhibit també una piulada d'Anna Simó del 2011, ara a la Mesa del Parlament, en el qual s'apuntava el lema d'“Espanya ens roba”

Inés Arrimadas ha començat, de fet, dient que “el pitjor és que ens digueu fatxes” perquè “insultes un milió de persones”, en al·lusió a l'última gran manifestació unionista a Barcelona.

La líder de Ciutadans ha acusat la seva contrincant de “no conèixer Catalunya”. “Et retrates”, ha afegit. “Criminalitzas a la meitat dels catalans”, ha insistit.

També li ha preguntat “si ens han venut fum” amb el procés i Rovira ha replicat que “fins a 18 vegades hem intentat pactar”.

Un dels moments estel·lars ha estat quan el presentador ha preguntat si la República catalana estava “proclamada i no implementada” al que la dirigent d'Esquerra ha respost amb un “sí, és clar”, donant entendre que en la seva opinió, en efecte, vivim sota una república.

Marta Rovira ha admès, d'altra banda, que “també estem farts del procés” i ha acusat Inés Arrimadas que “podeu dir que defenseu Catalunya” per la posició de Ciutadans al Congrés dels Diputats.

Aquesta ha replicat, no obstant, que “no sou capaços de dir què fareu” i ha retret que “qui s'ha carregat l'economia catalana sou vosaltres”. També que “TV3 és la televisió més cara” de totes les autonòmiques.

Rovira també ha estat a la defensiva, amb ajuda del presentador, arran de la polèmica dels morts. La cap de llista de Ciutadans li ha dit que “tens l'oportunitat de demanar perdó”.

Arrimadas també li ha preguntat “d'on heu tret les nostres dades personals” per al referèndum però Rovira no ha respost.

Évole ha preguntat, cap al final, “si guanya el vot unionista vostè es planteja dimitir” i Rovira ha dit que sí, però ha deixat clar que el cap de llista “és Oriol Junqueras”.

Marta Rovira

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#38 Calimero, Barcelona, 05/12/2017 - 11:22

Marte ehh Rovira... Ahh no sabeee ehhh hilvanar una ehhh fraseeee... ummm ehhh sin intercalar ehhh muletillas ahhh... ehhh

#37 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 04/12/2017 - 20:37

En el debate entre Arrimadas y Évole, ha ganado Inés. El follonero, desde aquella entrevista babeante que le hizo a Pujolone, sigue queriendo hacerse perdonar su charneguismo. Parece que en la mesa había alguien mas...

#36 Léon, Bcn, 04/12/2017 - 20:27

El lerrouxisme pareix que torna a tenir un bon futur. El castellanisme polític irredent i anticatalà ha trobat un bon candidat.

#35 Rodejet, Barcelona, 04/12/2017 - 20:19

Arrimantras en l'únic que excel.leix és en mentida, manipulació, maleducació i egolatria.

#34 Alejandro, Barcelona, 04/12/2017 - 20:16

Y por qué no? Inés no dijo ni una mentira, no así su contrincante que una de cada tres frases era mentira y más de una vez no sabía qué contestar ni cómo salir del atolladero.Y para colmo una de las mentiras la confirmaron en el Objetivo. Toda la independencia está montada en una mentira, en un castillo de naipes y las menti.tienen las patas