Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2020. 19:36h.

Arrufat admet almenys un cas

L'exdiputat diu que es va "tancar" en la comissió feminista de la CUP

Arrufat admet almenys un cas

L'exdiputat de la CUP, Quim Arrufat, ha publicat un vídeo a les xarxes socials on nega les acusacions d'agressió sexual que va destapar el diari Ara i que posteriorment va confirmar la formació anticapitalista en un comunicat. Dels dos casos que l'esquitxen, n'admet un.

Arrufat considera "inadmissibles les informacions que ha publicat l'Ara i que ha vingut a reforçar la CUP amb un comunicat després" i diu que amb això "acaba un procés d'extorsió i d'amenaça que m'ha tingut reclòs en una depressió grossa i en un estat d'amenaça permanent".

L'exportaveu cupaire dóna la seva versió dels fets: "una noia em denuncia per una frase en una conversa telefònica perquè diu que l'estava amenaçant a la feina". En aquest sentit, exposa que "em va sorprendre que fos un cas de violència masclista, vaig dir que no era tal la intenció i que no entenia com era acceptat com a violència masclista una enorme confusió".

Tanmateix, reconeix que "sis anys abans, hi havia hagut un cas en el qual hi havia hagut una afectada". "Jo involuntàriament li havia causat un cert dolor i en el marc d'una comissió feminista de la CUP vam treballar, vam reparar, vam fer tots els passos fins a tancar el cas", afirma.

Arrufat afegeix que va decidir abandonar la CUP de Vilanova i la Geltrú, el seu poble natal, a finals de febrer. Ho qualifica d'"un gran acte d'humiliació" i assegura que ja va mostrar que no estava d'acord "ni amb el tracte rebut ni amb la bel·ligerància" del procediment.

També assenyala que "amb el temps i les informacions que m'han anat arribant, he pogut anar veient amb més claredat que aquí no hi ha res d'innocent". Quim Arrufat veu "intencionalitat" en aquesta operació que, segons ha remarcat, "em porta a estar amenaçat durant un any i relegat a l'aïllament en tots els sentits per l'amenaça permanent de ser portada dels diaris".

"Hi ha una intencionalitat, hi ha una bel·ligerància i hi ha algú que ha fet servir fraudulentament els protocols i els mecanismes de la CUP" insisteix l'exdiputat, que adverteix que si algú utilitza aquests mecanismes "amb males intencions, poden destrossar vides".

Arrufat demana una "rectificació a l'Ara d'una banda", i adverteix el diari que "si això no funcionés, estem treballant amb els advocats la denúncia pertinent perquè facin aquesta rectificació de la informació apareguda".

Finalment, apunta que li consta que a la CUP "s'estan fent passos" i per això no farà públic un document de 14 pàgines amb "dates i detalls". "Enviaré aquest relat a la CUP perquè en faci lús pertinent i em reservo el dret a publicar-lo si res no funcionés". "No sóc un agressor, he arribat a creure que sí, però no ho sóc", conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Rasca, Castelldefels , 10/10/2020 - 12:11

La CUP = SECTA

#19 Marcial, Santa Coloma, 10/10/2020 - 11:40

Voy a romper una lanza por el chaval, Quizás era el sitio menos adecuado para apaciguar un calentón, atendiendo la catadura feminista de sus compañeras. Pero conociendo que ellas aunque odien a los machirulos se visten como ellos, es dificilísimo de entender que el chico diera con una fémina. Quizás fue con un mozarrón.

#17 Conxita de Riudecols , Riudecols, 10/10/2020 - 10:52

Revolucionaris de 'chichinabo'. A aquest li correspon la part del 'nabo'.

#16 Joan Carles, Barcelona, 10/10/2020 - 10:12

La "llei" de la cup és:
No se sap qui acusa
No se sap quina és l'acusació
No se sap quins són els membres del tribunal
No se sap amb quin codi es jutja
No existeix la presunció d'inocència
No existeix el dret a la defensa.
Us recorda això a Stalin? o a la "república" catalana?

#16.1 A.Bcn, Barcelona, 10/10/2020 - 10:59

Der Prozess.

#15 ferran, jonestown, 10/10/2020 - 09:48

arrufao,que te han pillao...