Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2020. 10:34h.

Arrufat ho nega tot

"Les actituds que m'atribueix l'Ara no són certes"

Arrufat ho nega tot

L'exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha publicat un comunicat a Twitter per negar les acusacions i manifestar que les "actituds que m'atribueix l'Ara no són certes". "No responen ni tan sols al contingut dels expedients tramitats internament en el marc de la Comissió Feminista", afirma.

L’exdiputat cupaire afegeix que no contribuirà a "generar soroll i polèmica" i encara menys a les portes d’unes eleccions "per desprestigiar la CUP". Arrufat diu que la notícia es basa en unes "informacions anònimes derivades de rumors" que tenien per objectiu atacar-lo.

Finalment, Quim Arrufat exposa que la informació publicada pel diari, la redactada explícitament i la que s’insinua, demostra que "no ha pogut esclarir gaire més". "Lamento que per provar sort s’agafi a unes declaracions, descripcions i conclusions lluny del cas real".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Don Pelayo, Baix Llobregat, 06/10/2020 - 12:42

El Arrufat iba por los medios de comunicación catalanes dando lecciones y ejemplo de feminismo, neocomunismo, indepedentismo antisistema etc etc y resulta q no era más q un alopécico fondón q para comerse un rosco tenía q forzar a la chica.
Gracias por la aportación de la CUP.

#18 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/10/2020 - 19:03

Jodido que no se te respete la presunción de inocencia, ¿verdad Quim? Pues disfruta de lo que has conseguido. Con la infame ley de violencia de género. Hemos vuelto al tiempo de la inquisición con las brujas. Eres bruja (cupable) solo porque alguien lo diga, y ahora demuestra que no lo eres. Al agua, si flotas eres culpable, y si no...

#17 Condicions perruixaires, Chez Fangue, 05/10/2020 - 17:54

Un entrecuix ben arrufat és el millor que ji ha.

#16 Coque, El centro de Tabarnia, 05/10/2020 - 16:58

Resumiendo y para entendernos. La culpa de todo esto es de Franco

#15 Rosa, Mataró, 05/10/2020 - 16:36

Amb la cara paga. Per sortir corrent si el veus venir. Aquests volen arreglar el món.
Ni vergonya tenen.