Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2018. 09:45h.

Artadi admet que no hi ha majoria per la independència

"Ens costa aproximar les visions i aquesta és la realitat"

Artadi admet que no hi ha majoria per la independència

La consellera i portaveu del Govern, Elsa Artadi, en una entrevista a l'Aquí Cuni (Ser), ha reconegut que "no hi ha prou majoria independentista per fer-ho tot”. "La majoria de 70 diputats no sempre hi és i hi ha exemples clars on no hem tingut majoria. Ens costa aproximar les visions i aquesta és la realitat", ha recordat.

Artadi ha assenyalat que la majoria parlamentària es va perdre el 22 de març quan l'independentisme no va aconseguir investir Jordi Turull, però tot i això, ha negat que l'actual legislatura sigui "de tràmit".

D'altra banda, ha donat suport a la proposta de Carles Puigdemont de fer una llista conjunta independentista per les eleccions europees. "Des del nostre entorn polític sempre hem estat molt clars: apostem clarament per anar junts, sobretot allà on és rellevant quedar primers. Estem disposats a cedir moltes coses en pro de la unitat, no només estratègica sinó també electoral", ha remarcat.

Finalment, ha argumentat que "quan van aplicar el 155, pensaven que els alts càrrecs dimitiríem. Però vam decidir que quedar-nos pel bé de la societat i l'economia catalana. Ens va nomenar el Govern i som part de l'equip dels consellers a la presó i a l'exili".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 marti, Palafrugell, 14/11/2018 - 19:29

"quan van aplicar el 155, pensaven que els alts càrrecs dimitiríem. Però vam decidir que quedar-nos pel bé de la societat i l'economia catalana. Ens va nomenar el Govern i som part de l'equip dels consellers a la presó i a l'exili".

No veu dimitir perquè el que més voleu es anar cobrant a fi de mes.

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/11/2018 - 18:59

No me extraña que la borregada indepe este esquizofrènica. Pues no decía ayer su compañero de chiringuito que si era suficiente?

#7 botifler1914, Sinitaca, 14/11/2018 - 14:14

Para que luego digan que los estereotipos sobre las rubias son falsos.

#6 josemiguel, El Prat de Llobregat, 14/11/2018 - 11:09

Claro,no hay mayoría.Por eso se trata d'eixemplar.Es decir,dar la brasa a los no independentistas hasta q el subconsciente les diga q por pura comodidad mental,más vale unirse a la fiesta indepe antes q soportar tal paliza.Llevamos 40 años así,desde el minuto 1 del pujolismo

#5 Ferran, Barcelona, 14/11/2018 - 11:08

Que tengan cojones y que anuncien votaciones de nuevo. Esto es una vergüenza. A todos políticos les quiten los salarios eternos.